Több helyütt erős a forgalom, a tereléseknél araszoló kocsisorokra kell számítani.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint erős a forgalom és araszolnak a kocsisorok a következő utakon:

- az M3-as autópályán a bagi terelésnél, ott 20-25 perc a plusz menetidő, és Mogyoródtól befelé is lassabb a haladás,

- az M2-es autóúton Göd térségében, a 2-es főúton pedig Dunakeszin,

- az M0-s autóútra csatlakozó főutak csomópontjánál Dunaharasztin, Szigetszentmiklóson és Halásztelken,

- a 4-es főúton Monornál,

- a 10-esen a solymári körforgalomtól befelé,

- illetve a 31-esen Mendénél.

- Lassú a haladás az M0-s autóúton is a déli szektorban kiépített tereléseknél. Dunaharasztinál és Nagytéténynél is az M1-es autópálya irányába hosszabb a menetidő.

Útinform: erős a forgalom a fővárosba vezető utakon

Fotó: pixabay.com CCO

- A reggeli erős forgalom miatt az M7-es autópálya törökbálinti szakaszán, és az M1/M7 autópályák közös bevezető szakaszán is araszolnak a járművek.

- Hegyeshalomnál, az M1-es autópálya határátkelőnél Ausztria felé időszakosan néhány száz méteres torlódás alakul ki.

Terelések

- Az M1-es autópályán burkolatjavítás miatt két szakaszon is sávelhúzással terelik a forgalmat. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a 34-es és a 43-as km között a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé szintén két sávon lehet közlekedni. A terelésnél a 39-es km-nél lévő bicskei csomópontot nem zárták le, viszont a kihajtáshoz a Hegyeshalom felé haladóknak a saját oldalukon kell maradniuk.

- A Budapest felé vezető oldalon az 54-es és az 51-es km között újabb terelést építettek ki. Így a főváros irányába a külső és a leálló sávot lezárták. A forgalom a belső sávon illetve az ellenkező, Hegyeshalom felé vezető oldal belső sávján halad. A terelésnél mindkét irányban biztosított a két-két sáv!

- Az M0-s autóút déli szektorában a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópontban megnyitották a felhajtó ágat az M1-es felé vezető oldalra. Ezzel nemcsak a halásztelki, hanem a csepeli csomópontot is használhatják az autósok, ha az M0-s autóúton Győr irányába szeretnének közlekedni. A forgalom az új csomópont pihenőhelyhez közeli félkörén haladhat. Szigetszentmiklós irányából a korábban megszokott módon lehet felhajtani az M0-s M1-es felé vezető oldalára, míg a Csepelről érkezők a szigetszentmiklósi körforgalomig elhaladva térhetnek vissza és az épülő csomópont elkészült részén keresztül hajthatnak fel az M0-s Győr felé vezető oldalára.

- Az M7-es autópályán a 102-es és a 111-es km közötti terelésnél, a Letenye felé tartó oldalon lezárták a 65-ös főúti kijáratot. A személyautóval közlekedők a Siófok-Sóstói (97-es km) kijáratot használhatják. A teherautók a terelés mellett elhaladva a Zamárdi-Felső (112-es km) kijáratnál tudják elhagyni az autópályát, majd a Zamárdi körforgalomnál fordulhatnak vissza az M7-es Budapest felé tartó oldalára. Onnan a siófoki, 65-ös főúti csomóponton hajthatnak le a városközpont és Tamási irányába.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.