Az Európai Egyetemi Szövetség (EUA) elkeseredett a legfrissebb magyarországi fejlemények miatt, az egyetemi autonómia és szabadság elleni támadást lát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez egy szabad ország, sőt tanszabad

Érdekes sőt pikáns reakciók a CEU bejelentésre

Mint ismert a következő naptári évtől életbelépő szabályok szerint január elsejétől a CEU nem működhetne hazánkban, egyes olvasatok szerint csak diplomaosztást nem tehet! =)) Aminek – sőt az egész balhénak és a vonatkozó kommunikációnak – ad némi stichet, hogy az egyetem un. post-graduális képzést ad!
Ahogy az lenni szokott a sok buta műveletlen paraszt-suttyó ebben is bégetésbe fogott, ömlött belőlük a tömény hülyeség. Ezek közül is ki lehet emelni két ócska pártkatona államtitkárt. Az egyik a pártmédia szavait használva bukott és egy minimum pikáns! =))
Az utóbbi, Varga Judit EU-kapcsolatokért felelős államtitkár az InfoRádió Aréna című műsorában eresztette el magát. Elsőbb – ez talán az ő asztala is lehetne – arról zagyvált, hogy ez egy piti ügy. Majd rátért a lényegre: szerinte nálunk oktatási szabadság van, tehát a CEU oda megy, ahová csak akar!
Mindeközben a derék L. Simon László az ATV-ben, arról beszélt, hogy a CEU-nak szuverén joga, hogy hova akar költözni!
Hogy is volt a mondás a létezőben? Szabad országban, szabad emberek, azt mondanak, amit szabad! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.