Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Facebook-posztban fakadt ki a felsőoktatás körül zajló események miatt. Felháborodásának hangot adva az egyetemistákhoz fordult, hogy mindenki vessen számot magával, gondolkodjon el, ki is akar lenni valójában:"Na akkor vessetek számot önmagatokkal! Bezárás előtt van a CEU. AZ ELTE több szakán lényegében nem tudnak tanítani, akkora a baj. A Közgáz most lesz alapítványi egyetem, egy év múlva csak az tanulhat, akinek sok pénze van. Döntsétek el, kik vagytok! Besimuló, mindent eltűrő huszonévesek, vagy értelmiségi pályára készülő hazafiak, európaiak. Bárhogyan dönthettek. De a mostani döntésetek sok tekintetben az életetekről szól. Kik lesztek? Fizetett, akár alázott kiszolgálók, vagy önálló emberek? Kiálltok magatokért, vagy bármit megcsinálhatnak veletek? Döntsetek! Ha csak egyszer is uralkodhatnak felettetek, akkor majd ezerszer meg fogják tenni ezt egész életetekben. És kik lesztek akkor a következő 60 évben? Fizetett senkik? Kik vagytok?".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Fletó - mint mindíg - most is bölcsen szólt a " Fiataloknak " de a fidelitasz viszi a bunkó stílust, a nyalás-szopásban !!!
lampa laz
Tökéletesen igaza van, mert ez a közömbös hozzá állás a részükről, hatalmas igénytelenség a jövőjüket illetően.
tudode
Ha ezek az fityiszes IFJÚ TITÁNOK nincsenek tudatában, hogy MI a ZÜRGÉS, akkor helyük az elemi iskolában lenne!
.
De tudatában lehetnek! Mindannyian PERC EMBERPALÁNTÁK, nem terveznek JÖVŐT, ha nyalizásból is el lehet éldegélni, hasonlóan, mint a dicsőségeSS alapítóju, aki miután FEbLBOROGATTA a belvárost, jókat röhögött az 50-60-asokon:
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Majd kiderül, ha beborúl, hogy a NYELÉVEL, VAGY a FEJÉVEL tekergetik el azt, aki TARTOZIK EGY VALLOMÁSSAL, hogy hazudtunk, zsibiztünk nyolcadik éve!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.