Pedig három éve még csak 23 szerkesztőség szolgálta ki a Fideszt. Ijesztő összesítésben veszi végig a The New York Times, miképpen épült le Orbán Viktor Magyarországán mindössze pár év alatt a szabad sajtó. Az amerikai lap cikkére a FüHü lelt rá, ebben olyanokat írnak, ami egy itt élőnek sajnos nem újdonság: végigveszik, hogy a rezsim miképpen gyűrte maga alá például az Origót, illetve hogyan záratta be a Népszabadságot és a Magyar Nemzetet. Bemutatják továbbá az amerikai olvasóknak azt a gyakorlatot is, hogy a szabad sajtó Magyarországon lényegében nem kérdezhet, illetve kérdezhet, de választ úgysem kap. Amiből viszont nincs hiány a Fidesz propaganda-gépezetében, az a végtelenített sorosozás, muszlimozás, idegengyűlölet, rasszizmus, nacionalizmus. A lap az Átlátszóra hivatkozva ír arról, hogy mintegy ötszáz szerkesztőség áll közvetetten Orbán irányítása alatt.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Valahol olvastam, hogy egy diktatúra akkor tud hatalmon maradni, ha az embereket tudatlanságba, és állandó félelembe tartja, miközben a megmentő szerepében tetszeleg!
tudode
Ez is megvót!
.
Egy az ország, egy a zászló, nyakkandő, gatya, minden
.
2.bp.blogspot.com/-cvC1ztWA8k4/WSm0dO7LFXI/AAAAAAAAmqM/_wSTfThJyvYUUIM_1y06vQMjp2WfoEquwCLcB/s1600/jaj_2.jpg
.
Nyelvében él, a nemzet, de NYELVÉVEL, még senki sem nemzett!
kokopelli
@Nessy: ..és megfelelő fiktív ellenségeket talál,akiket le kell győzni!Erre a harcra
minden nemzeti identitású hazafi segítsége szükségeltetik! (az Adolf-félék forog-
nak röhögve a sírjukban,mert nem volt minden hiába!)
Yoda69
@Nessy: Ez igy igaz. orban valoszinu rongyosra olvasta hitler Main Kampf-jat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.