Minden nemzet alapvető érdeke, hogy fennmaradjon és gyarapodjon. A magyar nemzetnek az, hogy az asszimilációt megállítsa, ami főleg a Kárpát-medencei szórványt és a diaszpórákat sújtja – mondta Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, a Péntek 9-ben. A törvényjavaslatot támadók, elsősorban Gyurcsány és pártja Semjén Zsolt szerint nagy szolgálatot tesz a kormánynak a vádak többsége abszurd, hisz adóhoz kötni a választójogot felér az általános választójog felfüggesztésével. Egy európai polgárnak egy szavazata van, így értelemszerűen egy romániai magyar Romániában szavaz. A magyar törvény csupán arról szól, hogy akinek nincs magyarországi lakcíme, de magyar állampolgár, az is szavazhat. Semjén Zsolt szerint a KDNP olyan szinten szimbiózisban van a Fidesszel, hogy nem is érzékelhető a különbség a két szervezet között. Semjén szerint a KDNP ideológiai értelemben egy markánsan jobboldali, ám gazdaságpolitikai értelemben mérsékelt baloldali párt, ugyanakkor az egyetlen világnézeti párt...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zsóti, de ti csak a saját gyarapodásotokon munkálkodtok!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Erre mondaná egy régi barátom, hogy szaporítani kell őket, aztán géppisztollyal irtani! ( Ő ugyan már nem érte meg ezt az elmeháborodott színtársulatot.)
Clavigo
Megüthetne már a guta téged ( meg a Gazdaállatodat is )..Dzsozi.
tudode
Azé ahhoz plagizáló "keresztény" gyomrúnak kell lennie, akik MÁS TOLLACS-KÁJÁVAL ékeskedhet/hat, mint őkelme, aki BÁRKI HÁTÁN bekúszik, csak KURMÁNYON LEGYEN, Isten nevét sem kímélve!
.
A vallás különben, olyan magánügy, mint a hálószoba!
Nessy
@tudode: Kivéve a státusz keresztényeinket! Náluk ez "közügy", amiről naponta kell mindenkit meggyőzni, hogy ők mekkora keresztények. Igaz, csak a szűkített Tízparancsolatot ismerik és tarják be.A VII.VIII.X, parancsolat hatályon kívül helyezése törvénybe vagyon iktatva kis hazánkban!
tudode
@Nessy: .
Olyannak tartható, mint aki a répájával dicsekszik, hogy egyiknek nagyobb, mint a másiknak!
.
Az ÚJKORI szótárukban a vita = támadás, stb., stb., mivel képtelenek POLITIKUSNAK csúfolva magukat az ÉRTELMES VITÁRA!
.
A TÍZ PARANCSOLAT nem HITVALLÁSUK! A hatalom, és a lóvé tekergetése az igen, és az arról való ELTERELÉS mindenféle baromsággal, miközben már a VILÁGÖRÖKSÉGÜNKET sem kímélik!
.
---- A NER főutcája lett az Andrássy, bevásároltak a főoligarchák a világörökségbe
24.hu/belfold/2018/09/13/andrassy-ut-tiborcz-meszaros-csanyi-garancsi/
.
Közbe jönnek a lökött dumával, hogy Gyurcsány az Apró villában lakik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.