Péntek 9: Szájer József az Európai Néppárton belüli harcok kulisszái nyújtott betekintést Szájer József az Európai Néppárton belüli harcok kulisszái mögé is betekintést nyújtott a hír TV múlt héten újraindult, Péntek 9 című műsorában, amelyben Gajdics Ottó és Szentesi – Zöldi László kérdezték a Fidesz EP képviselőjét, az Európai Néppárt alelnökét.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bár a címzés nem is kicsit elcsúszott,

de az állításban van némi igazság

A requoncistálódott (rém)HírTV számol be róla, hogy „Szájer József az Európai Néppárt alelnökeként a hír TV múlt héten újraindult, Péntek 9 című műsorában a derék Gajdics Ottó és Szentesi - Zöldi László vendége volt” és „az Európai Néppárton belüli harcok kulisszái mögé is betekintést nyújtott” .
A beszámolók szerint azt fejtegette, hogy kriptokommunsiták támadtak rá, akiknek meg is mondta, hogy „Ön egy kommunista. Az ön elvtársai tették tönkre az én hazámat. Van önnek bőr a képén, hogy minket demokráciából és jogállamiságból oktasson ki?”!
Sőt kifejtette a derék Handó-férj, hogy szerinte: „a valódi kommunisták fedésben takargatják érzelmeiket”!
Hát ebben van valami, ha körbenéz csupa régi MSZMP kádert lát a saját és a csatlós pártban és abban is sok az igazság, hogy valóban tönkreteszik az országot! =))
RonaGyuri
A PARLAMENT MŰKÖDÉSÉNEK VÉDELME A MUNKÁJÁT SZABOTÁLNI KÍVÁNÓ POLITIKAI ELEMEKTŐL.
kereső
Most éppen "régi vágású kereszténydemokratának" mutatják magukat.
RonaGyuri
@kereső: mutatják??? még a képzelgés is erős túlzás!!! =))
kereső
@RonaGyuri: akkor "mondják",bocs igy pontosabb!
RonaGyuri
az egyik fedett komcsi legújabb akciója:
Kövér László a 25 éve Erdélyben alapított Szent Ferenc Alapítvány, a 10 éves Jobb Velünk a Világ!, valamint a Nem Adom Fel Alapítvány közösen szervezett jótékonysági koncertjén részt vevő 500 gyermeket köszöntötte a Parlamentben.
A beszédben arról is beszélt, hogy: "a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak több háza van, amelyek közös vonása, hogy a legfontosabbak bennük a gyermekek, valamennyi ház azért működik, hogy őket segítse.". Arról nem tett említést, hogy ezek a házak: ezt mi fideszesek osztogattuk el a magyar adófizetők pénzéből!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.