Csaba László egy Fideszes belső beszélgetést idézett egy interjúban. Az egyik idézet Gulyás Gergelytől származott a professzor szerint. A politikus azonban azt állítja: soha nem hangzott el ilyen.

Nem nevezte "öreg zsidónak" Sorost, Gulyás bocsánatot vár a CEU oktatójától

Fotó: MTI

Azonnali bocsánatkérésre szólította fel a Miniszterelnökséget vezető miniszter Csaba Lászlót, aki Soros Györggyel kapcsolatban antiszemita kijelentésekkel vádolta a Népszavában. Gulyás Gergely Facebook-oldalán azt írta, minden alapot nélkülöz, hogy egy korábbi Fidesz-frakcióülésen Orbán Viktorral beszélgetve megjegyzést tett Soros Györgyre.

Szerinte a közgazdász állítása sértő, a stílus pedig, az emberek minősítése származásuk alapján, megengedett lehet Csaba László barátai körében, akár a CEU-n is, de elképzelhetetlen a Fideszben.

(24.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anima
Gulyás, te annyira getszi vagy, és annyi getsziséget követtél már el sok mindenkivel szemben, amiért soha nem kértél bocsánatot, hogyha véletlenül direkt megsértenélek, akkor sem kérnék tőled bocsánatot.
Egyébként ez minősít téged - te ránézésre sorozatgyilkos -, hogy míg te ezer dolog miatt nem kértél bocsánatot, most egy bocsánatkérés miatt lemész kutyába.

Kérjen tőled bocsánatot az, akinek két harmadik nemű a szülője!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Willissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top
desiro
Akit sért az igazság az rágalmaz, mint gergő az idióta...
Eriksson
@relatív: Ez fenyegetés? Ha nem érint, akkor mire fel?
relatív
@Eriksson: Nem gondolom, hogy érintve vagyok. Személyesen pedig csak a politikusokkal foglalkozom, nem fenyegetem még őket sem, pláne a blogozókat...
Eriksson
@relatív: Akkor meg? Mire a megjegyzés?
Lepényleső
Hiszek a marhatartónak,mivel azok vagyunk,hiszen a vágóhíd felé tartunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.