Egy korábbi posztomban kifejtettem már, hogy szerintem nem a válaszok érdeklik a kérdések kiküldőit, hanem az a fontos számukra, hogy a kérdések fölött olvasható "kék" szöveggel bódítsák el az embereket. Miközben például ez a kérdés arról szól, hogy rendelkezzék-e kétharmados törvény a családtámogatások új rendszeréről, előtte azt állítja a "kék" magyarázó szöveg, hogy "a 2002-ben hatalomra jutott szocialista-liberális koalíció eltörölte a gyermekek után járó adókedvezményt és más családi támogatásokat". Szemmel látható, hogy a kérdésnek és a „magyarázó szövegnek” nincs sok köze egymáshoz, de az agymosáshoz annál több. Lássuk tehát, mit is tett a családi támogatások terén a 2002-ben hatalomra jutott koalíció.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az átbaszás ott kezdődik, hogy ez nem konzultáció. A konzultáció megbeszélés, megvitatás lenne. Ez egy megszerkesztett kérdőív, amire egyféle választ lehet adni. Semmire nem jó, csak lopásra és megtévesztő kommunikációra.
Illetve arra, hogy a szekta elmondhassa, hogy szeretett vezetőnk igaz demokrata, mert kikéri az emberek véleményét. De nem kéri ki, mert a válasz is ott van.
Már hallom, hogy 99 %-os siker.
Például a várbaköltözésről kikérhette volna az emberek véleményét, de nem tette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Szabad szombatos vagy? Akkor van időd elolvasni, kinek címeztem a hsz-t.
Továbbá: Aki ilyesmit feltételez egy számára teljesen ismeretlenről mint te, az nem lehet más, mint egy nagy rakás kulabomba.
kokopelli
@tulipan: ,ha csak a negyede igaz a "listának",holott én el tudom az egészet képzel-
ni,mivel a talpnyalói is szorgalmasan segíthettek neki, már nem sok helye lehetne más-
hol a ME-i székhez! Van egy-két jó ismerősöm,akik a saját állításuk szerint nem fityi-
szesek,de őket választják és megmagyarázzák minden ß@r tevénységüket! Nálam ez olyan,mint mikor egy örömlány a sarokra, és nem a Budai hegyekben, áll ki a jó Bpesti
levegőért !
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy? AHA, EZÉRT csak ennyi hát,az a pöffedt rettenet eszed ?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy? AHA, EZÉRT csak ennyi hát,az a pöffedt rettenet eszed ?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket! Te hülye Ploesti bányaipari hulladék ?

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.