Egy korábbi posztomban kifejtettem már, hogy szerintem nem a válaszok érdeklik a kérdések kiküldőit, hanem az a fontos számukra, hogy a kérdések fölött olvasható "kék" szöveggel bódítsák el az embereket. Miközben például ez a kérdés arról szól, hogy rendelkezzék-e kétharmados törvény a családtámogatások új rendszeréről, előtte azt állítja a "kék" magyarázó szöveg, hogy "a 2002-ben hatalomra jutott szocialista-liberális koalíció eltörölte a gyermekek után járó adókedvezményt és más családi támogatásokat". Szemmel látható, hogy a kérdésnek és a „magyarázó szövegnek” nincs sok köze egymáshoz, de az agymosáshoz annál több. Lássuk tehát, mit is tett a családi támogatások terén a 2002-ben hatalomra jutott koalíció.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az átbaszás ott kezdődik, hogy ez nem konzultáció. A konzultáció megbeszélés, megvitatás lenne. Ez egy megszerkesztett kérdőív, amire egyféle választ lehet adni. Semmire nem jó, csak lopásra és megtévesztő kommunikációra.
Illetve arra, hogy a szekta elmondhassa, hogy szeretett vezetőnk igaz demokrata, mert kikéri az emberek véleményét. De nem kéri ki, mert a válasz is ott van.
Már hallom, hogy 99 %-os siker.
Például a várbaköltözésről kikérhette volna az emberek véleményét, de nem tette.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Jézusom! Te felbonittad? Én csak úgy öszetépve borítékoltam a kukába!!!
Gauntlet
Tüzelőnek jó lesz ! Amúgy is jön a Tél ! Bár kissé drága: milliárdos tüzelő ! :(((
Eriksson
Vágó úr az ország kvízmestere, ő minden kérdésre hibátlan választ tud adni. Ezt már el is várjuk tőle.
Aki Én
@Eriksson: Bárki választ tud adni ezekre a kérdésekre, aki veszi a fáradtságot és utána néz.
És látod itt a baj. A fideszes (és ezért fideszes) nem ellenőriz semmit. Nincs meg ez az alapvető igénye. Az szereti, ha helyette gondolkodnak, megmondják neki mit gondol.
Eriksson
@Aki Én: Csak úgy, mint Vágó István, akinek mindig ott volt a számítógépében a helyes válasz.
Ennek ellenére még mindig okostónit játszik.
Aki Én
@Eriksson: Nem játszik okostónit, hanem leleplez egy újabb hazugságot. Nincs nehéz dolga, mert eljutottunk oda, hogy a kormány már semmiben nem mond igazat. Lételemük lett a hazudozás, mert amit felépítettek csak így lehet megvédeni.
Eriksson
@Aki Én: Vágó az igazmondó juhász, aki Gy. konyhájában keveri a rántást.
Aki Én
@Eriksson: Megint tévúton jársz. Ahhoz, hogy valaki leleplezzen egy fideszes hazugságot, nem kell gyurcsányistának lenni. Szerinted ha egy gyurcsányista mondja, hogy zöld a fű, akkor nem zöld?
Aki Én
@Eriksson: ...és nem az a kérdés, hogy Vágó mit és miért lát, hanem az, hogy te miért nem.
1magyar
Egyértelmű, hogy a szocik az alanyi jogon járó és emelt családi pótlékkal minden gyermeket egyenlően támogattak.
Bizony a minimálbéresek is kaptak ugyanannyit mint a miniszterek gyerekei.
Itt csak az volt a baj, hogy a megélhetésiek, alkoholisták is szülték a szerencsétlen gyerekeket, hogy felvegyék az utána járó támogatásokat és senki nem ellenőrizte, hogy a gyerekre költik-e vagy a kocsmában elisszák.
Eriksson
@Aki Én: Vágó nem influencer, csak egy kiérdemesült kvízmester, aki mindenkinél okosabbnak hiszi magát.
Amit könyvekből meg lehet tanulni az rendben, de a politikába nem kellene beleszólnia, mert odaég a rántás.
1magyar
Akkoriban gyalogoltam haza a munkából és egy kocsma előtt egy nagy darab roma ember azt mondta egy másik fehérnek: "Bolondok vagytok ti magyarok még annyi eszetek sincs, hogy gyereket gyártsatok, milyen jól meg lehet élni belőle"
Megmaradt bennem ez, mennyire igaza volt, csak társadalmilag haszontalan.
Aki Én
@Eriksson: Látom egy szó sem ért át :(
Eriksson
@Aki Én: Mit kellett volna megértenem? Hogy a Fidesz hazudik?
Attól még Vágó is a valóságot félreérthető módon magyarázó kókler. Mint a fényeskedő gazdája.
kereső
„...a nemzeti konzultáció a Harmadik Bi­rodalom propagandagépezetében fontos szerepet töltött be. Néhány héttel Hitler hatalomra jutása után új törvényt fogadtak el Németországban a nép­szavazásról, amely gyakorlatilag lehetetlenné tette, hogy a nép a társadalom életében legfontosabb kérdésekről népszavazást kezdeményezzen. Ehelyett bevezették a népi konzultáció intézményét, amelynek értel­mében a kormány saját kezdeményezésére konzultálhatott a néppel bizonyos kérdésekben.” -Vásárhelyi Mária emlékeztetett rá,hogy nincs új a nap alatt. Avagy a "történelem" ismétli önmagát.
Aki Én
Az átbaszás ott kezdődik, hogy ez nem konzultáció. A konzultáció megbeszélés, megvitatás lenne. Ez egy megszerkesztett kérdőív, amire egyféle választ lehet adni. Semmire nem jó, csak lopásra és megtévesztő kommunikációra.
Illetve arra, hogy a szekta elmondhassa, hogy szeretett vezetőnk igaz demokrata, mert kikéri az emberek véleményét. De nem kéri ki, mert a válasz is ott van.
Már hallom, hogy 99 %-os siker.
Például a várbaköltözésről kikérhette volna az emberek véleményét, de nem tette.
tulipan
@Aki Én: Tudod,ezzel az bírka híveik megkapják, azt a naiv ábrándot, heleszólhatnak az ország vezetésébe, pedig éppen ellenkezőleg, pont ŐKET manipulálják vele!!! Hahahaha :)))
tulipan
@Eriksson: Miért? Szerinted Vágónak miért ne lehetnek a dologról, ugyanúgy véleménye, mint, pl. Neked,vagy nekem???
mackoka46
Agyrothasztó propaganda. Szimpla környezet és agykárosító papír, bár a szívnek sem jó, és akár sztrókot is kaphatnánk, ha elolvasnánk.
tulipan
@mackoka46: Ezért is tartózkodtumk tőle!!! :)
Eriksson
@tulipan: Lehet véleménye, hogy ne lehetne. De amit ő mostanában előad, az nem vélemény, hanem előadás, amely ez esetben úgy végződik:
"(Köszönöm Korózs Lajos részletekbe menő segítségét)
Vágó István"
S ezzel elismeri, hogy ez nem az ő véleménye, hanem másnak az agyszüleménye. S azt is elismeri, hogy szívesen alkalmazza mások tudását, de saját, önálló véleményre nincs tehetsége.
tulipan
@Eriksson: Ja, már értemmmmm! Sokal jobb lenne, a Plagi Pali-féle módszer!!
Eriksson
@tulipan: Szeretném megkérdezni, hogy milyen az a Plagi Pali-féle módszer?
tulipan
@Eriksson: Kopi és sajátként eladás!
Sandor33
Megtalálja Mezteleen Lányok a környéken itt van : Huit.Re/Lanyok
Eriksson
@tulipan: Telitalálat! Pont olyanra hajaz Vágó mostani cikke.
relatív
@Eriksson: Sajnos kénytelen vagyok reagálni ismételt melléfogásodra. Nem tudom miért erőlködsz ilyen triviális tévedéssel !

Ha anno odaírta volna a dolgozat szerzőjét,talán nem fogadják el az írását (?) , de legalább tisztességes lett volna, mint ez esetben a blog írója, aki lelkiismeretesen odaírta, hogy a tények kifejtését - lényegében - a citált írta !

Nem kellene mindig személyeskedned ahelyett, hogy a tartalmával vitatkoznál - ha tudnál !

A blogban csak (!) az igazságról van szó, tények alapján !
Eriksson
@tulipan: Most beszéltük ki éppen, hogy Vágó beszél mindenféle összevisszaságot, ami megtetszik neki.
csak úgy....
@Eriksson: neked,akár rokonod is lehetne az a vágó! zöldségért,neked sem köll a szomszédba menni...
tulipan
@Eriksson: Még, ha Orbánt mondanád...?
Eriksson
@tulipan: Nagyon csapongsz, egyre messzebb a témától.
csak úgy....
@Eriksson: szerintem valakit ócsároltál ,tudatlanúl és erre reagált@relatív: te,unalmadban,sokszor nem vagy képben! ennyire nem lehet rossz a házasságod...
a zasszonynak is meg mondtad már (meg mered mondani?) a magadét? ...ja,hogy ö nincs itt a propelleren.:)
csak úgy....
@tulipan: Te kicsapongó ! :) Legalább az öreg @Eriksson kedvire,maradj picit nyugton! :)
Nem veszi a lapot,pedig veszi a lapot...
Eriksson
@tulipan: Ez felér egy sima zsarolással is. Fel kell szedni az almát, és szépen megvárni, amíg érte jönnek a feldolgozók. Azok, akik az alma feldolgozásából élnek, nem engedhetik meg maguknak, hogy alma nélkül maradjanak, mert akkor lehúzhatják a rolót.
Akik szerződéseket kötöttek exportra, azoknak szintén teljesíteni kell, mert különben ugrott az üzlet, a következő szezonban nem tőlük fognak vásárolni.
Szóval, nem kell hagyni az almát megrohadni, Isten elleni vétek lenne.
Aki Én
@Eriksson: A Vágón rugózól, de ezt mondhatta volna bárki. Inkább áruld el, miben téved.
Eriksson
@Aki Én: Én megmondtam a véleményem még ma, 08:20
"Vágó úr az ország kvízmestere, ő minden kérdésre hibátlan választ tud adni. Ezt már el is várjuk tőle."
Aztán csak szó, szót követett.
Eriksson
@tulipan: 14:27
Húúú az annya mindenit.
csak úgy....
@Eriksson: te,közben figyeled a nemzetközi politikát.hogy idöben döthess és reagálj!?
szerinted mi lesz magyarországból orbán után? a stadionokkal,ha egyszer egy nem foci buzeráns veszi át a hatalmat?
kereső
@Aki Én: jobbat mondok- kikérhette volna az emberek véleményét- az Alkotmányról, a választási törvényről,a média törvényről- a sajtóról,az oktatásról-és benne a "nemtandijról",az egyházak támogatásáról, a kettős állampolgárok szavazati jogáról, paksról,...
Nessy
@kereső: A "népszavazás" csak akkor volt ügydöntő, amikor ellenzékbe voltak. Akkor volt vizitdíj, tandíj etc. Ma, ugyanarra a tandijjal kapcsolatos kérdésre a NVB elutasító, mert "nem értelmezhető"!
Ez a konzultációnak becézett ... csak a kóbor apácák megtévesztésére alkalmas! Látott valaki egy korrekten feldolgozott és értékelt régebbi konzultációs anyagot? Akinek van ilyen a birtokában, kérem, küldjön egy példányt!
kereső
@Nessy: Tudom én azt,hogy a parasztvakitás az egész kezdettől fogva.Goebbelsi propagandafogás-amelyet a hitleri éra ihletett.Ki ellenőrzi-ellenőrizheti,hiszen még a parlamenti képviselő se tekinhet bele.Ezt amúgy nem is értem- hiszen a magyar jogrendben a parlament a jogalkotó -és ellenőrző szerv,a kormány nem áll felette-vagy ha feletette áll, és egy parlamenti képviselőnek nincs ellenőrzési,számonkérési joga, akkor az a parlament-nem parlament,csak bábszinház.
kissé felnőttem
István öcsémhez !!! szabadon Petőfitől tarts velem ! ! !
mert én nem küldöm vissza max begyujtok vele, a sajnálatos hogy megoldja ám nékik a nyomda 8 milla helyett dupláját is lenyomatják aztán a számok meg hazudnak is önmagukért
Sámannus
@Nessy: Ha én a töketlen ellenzéknek lennék a konzultációs kérdéseket azonnal népszavazást íratnák ki. Ugyan mit szólnának ütődötték miért nem lehet róla szavazni
Nessy
@Sámannus: Nem egy buta ötlet! Érdekes lenne a NVB elutasító érvelése! :))))
Desischado
@Sámannus: Nagyon jó ötlet! De sajna, debil az ellenzék, kirakat társaság.
Nálam a kukába megy, ott a helye, bár a kukám már morgott, hogy megint sz@rt dobálok bele!
tulipan
@Aki Én: Ugyan,mit is gondolhattűl? Elvégre, Ericsson szemellezői működnrk!
tulipan
@durbincs: Ugyan, mesélj már Te narancsos seggnyaló, haklfaroknyi Sügér! Osztán TE vagy az a "pocok" ???
Peller Anikó
@1magyar: 6:54: én meg azt hallottam a füleimmel a Kárász utcán kiabálás, egy fiatalos hölgy és egy terebélyes cigányasszony nem fértek el egymás mellett valamiért.

- basszál te is és akkor neked is lesz.

Találós kérdés, melyik mondta ezt?
tulipan
Gondolom, a fiatalos hölgy visszaszólt, hogy :
"Te meg, tán zabálj kevesebbet!"
tulipan
Na látjátok! Jelentkezzen smasszernek, akinek bírja a gyomra, pl Durbincs, Shikari, Csizmás Kond, meg hasonlók!!!
www.penzcentrum.hu/karrier/tomegeket-keresnek-magyar-bortonokbe-felmilliot-is-siman-megkereshetsz.1071938.html
tulipan
@durbincs: Mi a hézeg, Te narancsos sedggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos ? Igaz is,0jól látni a betűvetés-fonás nincs a vérérfe,de a vetőmag meg hullik a szádból, ugyi?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát az is Te vagy? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shakirának / azt nehogy má még az 30IQ-dis ide fagyjon, nrtán fogyatékkal élő is vayg? na @Durbincsról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly? mág meg döngeted is Shikarit? melegen "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 1002 éves vigözvegy ? IRIGYLED MI?? de hiszen teged megint lehülyéztek ? s csak éppen szokás szerint, nemvcagy az eszednél ?
@Durbincs: Te most igazából negroid mag vagy gumbo @csak húgy...: vagy kupac @kula.-szar is?ugye, hogy az a 30IQ-s Nyűves herélt, eunuch is te vagy? Tudni mán abból a rettentő szinvonaladból is!@durbincs: Mi a hézeg, Te narancsos sedggnyaló, félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos...
tulipan
@durbincs:Mi hézag narancsos seggnyaló halfarok Sügér?
Ti most gumbo maga vagy @csak húgy..: ? vagy csak egy kis, vagy baygkupac @kula-szar is..: ?
netán még a Nyüves Herélt eunuch is ?
csak úgy....
@tulipan: túl sok energiát fordítasz fölöslegesen ,erre a kreténre...,csak úgy mondom...@durbincs: mi van gyagyás? mi a kedvenc nótád ? ha az enyimet el bírod húzni,az örökö barátság! úgy kezdödik,hogy ...falu végin áll egy kocsi trágya...,most te jössz ;)
tulipan
@durbincs: Te IDIÓTA, szerencsétlen, narancsos seggnyaló, döglött halfarok Sügér Egy, igazán sajnálatra méltóan, agyatlan, süket és VAK narancsos TINÓ VAGY! Szóra sem méltó!!! Miért nem baszod már meg azt a bányalovadat? ANNYIRA KELL A VIZELETPÁLESZ??
tulipan
@csak úgy...: Tudom, de ez a jellegzetes példány, különösen undorító és hánytató egyed!
tulipan
@durbincs: Te hülye narancsos seggnyaló, bűzlő hulla halfaroknyi Sügér!
Igazán sajnálatra méltóan, agyatlan, süket és VAK narancsos TINÓ VAGY! Szóra sem méltó!!! Miért nem baszod már meg azt a bányalovadat,ott Ploestiben, a bányakecódban? ANNYIRA KELL AZ A VIZELETPÁLESZ??
Te ugye még egy gumbo se vagy, inkább @csak húgy...: vagy jó nagy kupac, bűzló kupac @kula-szar vagy? esewtleg még az a nyűves herélt eunuch is?
tulipan
@durbincs: Te hülye narancsos seggnyaló, bűzlő hulla halfaroknyi Sügér!
Igazán sajnálatra méltóan, agyatlan, süket és VAK narancsos AGYATLAN BIRKA VAGY! Szóra sem méltó!!! Miért nem baszod már meg azt a bányalovadat,ott Ploestiben, a bányakecódban? ANNYIRA KELL AZ A VIZELETPÁLESZ??
Te ugye még egy gumbo se vagy, inkább @csak húgy...: vagy jó nagy kupac, bűzló gőzölgő @kula-szar vagy? esetleg még az a nyűves herélt eunuch is?
Miért is nem tünsz már el a POKOL 9. bugyrában,, a narancsos haevrjaid közé? Olyan mérhetetlenül UNCSI vagy már !!!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag nálad, Te narancsos seggnyaló, félfarok Sügér? Aha, egyszóval, Te szórakoztatsz ezzel a HIRDETŐS SEX-el? az abnormal,pisi-kaka sexel?:látni téged, te málé, rettenet csipázod eme súlyos aberráciot, a Ploesti bányakecódban. az üveges asztalodon? azt hova ferdülnál má ,azzal a repedt kis bornyi agyaddal ? talán a papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat ,kéne olvasgatnod?s ne a magad elé tápolt orbáni narancsos menüt ollózgasd ide ? s nem gondoljuk hogy,mostantól olyan nagyon falnád a könyveket ? de -néha -néha egyegy szótárt megprobálhatnád? ha már a sors haverod,ilyen nívótlan,sex tivornyás? mán. meg reáizzadtál csak 102 éves Shakirára? nyálilag ,futószemölcsileg ?... @Durbincs: most már aztán hordj el magad, Te degenera gumbo? uncsi sötét fasz? egészen a Poko.l 9 bugyrába, a többi narancsos sexhaver mellé, ahol aztán szakmányban irogathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket?
tulipan
@durbincs: Mi a hézag nálad, Te narancsos seggnyaló, félfarok Sügér? Aha, egyszóval, Te szórakoztatsz ezzel a HIRDETŐS SEX-el? az abnormal,pisi-kaka sexel?:látni téged, te málé, rettenet csipázod eme súlyos aberráciot, a Ploesti bányakecódban. az üveges asztalodon? azt hova ferdülnál má ,azzal a repedt kis bornyi agyaddal ? talán a papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat ,kéne olvasgatnod?s ne a magad elé tápolt orbáni narancsos menüt ollózgasd ide ? s nem gondoljuk hogy,mostantól olyan nagyon falnád a könyveket ? de -néha -néha egyegy szótárt megprobálhatnád? javulna tán az a szűkös szókészleted? ha már a sors haverod,ilyen nívótlan,sex tivornyás? mán. meg reáizzadtál csak 102 éves Shakirára? nyálilag ,futószemölcsileg ?... @Durbincs: most már aztán hordj el magad, Te degenera gumbo? uncsi sötét fasz? egészen a Poko.l 9 bugyrába, a többi narancsos sexhaver mellé, ahol aztán szakmányban irogathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket?
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő!
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ?
Pálinkás Pál
@Eriksson: Hát én nem szeretem vágót..de ha csak tized annyi eszed lenne mint neki,nem lennél fideszes!!!
Eriksson
@Pálinkás Pál: Ha neki csak tized annyi esze lenne, mint amennyit elhitetni akar, nem lenne DK-s.
Ui: Még nem vagyok fideszes, de még lehetek. Soha nem mondd, hogy soha.
Peller Anikó
Társadalmi méretű átbaszás következik:

Nekünk a családunk az első. A család támogatásait drasztikusan emeltük az elmút nyóc évben és most a vajda lehetőséget adott további támogatások emelésére, a köztulajdon jellegének további csökkentésére.

Most megkérdezzük a magyarokat levélben (nemzethi konzuláció), hogy akarják-e a családunk további támogatását az utolsó fillérig, ugye igen.
Pálinkás Pál
@Eriksson: ebben igazat adok...itt semmilyen politikai párt nem szól másról mint a harácsról...
tudode
Egyszerű lenne a képlet, ha nem ORBANISZTÁN forgatná a kormánykereket!

Abból kiindulva, hogy a MINDENKORI KORMÁNY a választóktól nem arra kap felhatalmazást, hogy LÖKÖM, BÖKÖM konzultációs íveken kérjen ENGEDÉLYT, hogy elvégezhesse ALAPVETŐ FELADATAIT!.
.
Az, amit ezzel a CSALÁDOKKAL kapcsolatos konzultációs ívvel művelnek EZEK, az akkora átverősó, amely miatt a "csuti" már 2011-ben megkapta a beosztását az EU-ban!
.
Közzététel: 2011. febr. 16.

---- Orbán Viktor Don Quijote-komplexusa
.
www.youtube.com/watch?v=JGE84mIls-s
.
"""Mese arról, hogy a hős Orbán Viktor megvédi az országot a nemtelen, viszont annál inkább nem létező sértésektől."""

.Ívével, mindennel csúszunk VELE együtt a semmibe a CSALÁDOK ÉVE alkalmából is!!
.
Megérdemli az az ország, amely képeSS eltartani ezt a KAPARJ KURTA, habzsi dörzsi, rafcsi bandát, az EU VÁSOTT KÖLKÉVEL együtt!
Eriksson
@Pálinkás Pál: Ez így igaz. Ezért nem vagyok egyik párttal sem szimpatizáns. Mindegyiket csak az önös érdek hajtja.
kamazuka
@Peller Anikó: Az egy gyermekesek nem?
A család ott kezdődik az egy gyereknél,az első gyereknél..ez olyan mikor megveszed a társasházi lakásod,de az alatta levő földterület egy lakószövetkezeté..Dúrván sarkítva..
Ebből az ju eszembe,hogy ki a kicsit nem becsüli az jelenesetben, a nagyobbat is meglopja!
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 09:36
Tehát vágó nem tartja magát okosnak,csak esetleg elovashattad volna a cikket mielőtt ide vicsorogsz.
Ez van írva cikk végén:(Köszönöm Korózs Lajos részletekbe menő segítségét)
Vágó István
Lehet nem vagy fideszes,nem tudom.te egy emberfejü patkány féleség vagy,olyan házmester típus,aki a náciknakj beköpte a zsidókat,majd azok bukása után a kommunistáknak a rendszer ellenségeit.Azért én megelőlegzem neked a fideszes emberfejü patkány megszólítást.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Szabad szombatos vagy? Akkor van időd elolvasni, kinek címeztem a hsz-t.
Továbbá: Aki ilyesmit feltételez egy számára teljesen ismeretlenről mint te, az nem lehet más, mint egy nagy rakás kulabomba.
kokopelli
@tulipan: ,ha csak a negyede igaz a "listának",holott én el tudom az egészet képzel-
ni,mivel a talpnyalói is szorgalmasan segíthettek neki, már nem sok helye lehetne más-
hol a ME-i székhez! Van egy-két jó ismerősöm,akik a saját állításuk szerint nem fityi-
szesek,de őket választják és megmagyarázzák minden ß@r tevénységüket! Nálam ez olyan,mint mikor egy örömlány a sarokra, és nem a Budai hegyekben, áll ki a jó Bpesti
levegőért !
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy? AHA, EZÉRT csak ennyi hát,az a pöffedt rettenet eszed ?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy? AHA, EZÉRT csak ennyi hát,az a pöffedt rettenet eszed ?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket! Te hülye Ploesti bányaipari hulladék ?

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.