A civil szervezet azt szeretné elérni, hogy a kormányzat új lakáspolitikával, ne pedig kilakoltatással akarja megoldani a lakhatási problémát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A Város Mindenkié c.szervezetnek teljesen igaza van!!! Soha, senkit ne lehessen az utcára kitenni!!! Ha több lakás, nyaralója van az adósnak, abból egyit mindenféleképp biztosítania kell, hogy megmaradjon a részére!!!
A deviza adós szerződéseket pedig törölni kellene, hiszen tele vannak törvénytelenséggel, a bankoknak biztosítanak egyoldalúan jogtalan előnyöket a hitelesekkel szemben.
A bankok egy része elengedi az adóst, akár 40 %-os "végtörlesztéssel" is, de a többség ragaszkodik, ha jogtalanul is a horror magasra emelt törlesztésekért.
A végrehajtóknak meg jócskán megemelték a felszáítható költségeket, annak ellenére, hogy semivel nem kell több "munkát"" végezniük. Ezzel is az adósokról nyúzzák a bőrt!!! Velejéig romlott ez a rendszer!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.