Érdekes anomáliára világított rá az MTA-nak a 2018-as választás tanulságait elemző tanulmánykötete egyik írása: ha a választók kétharmada szerint az elmúlt négy évben nőtt a korrupció az országban, és majdnem minden párt korruptnak tekinthető, akkor miért szavaztak óriási arányban bizalmat annak a pártnak, amelyet a legkorruptabbnak tartanak? A választ nem spoilerezzük, de mindenképp aggasztó a tény, hogy a javíthatatlannak gondolt rendszer egyre többeket kiábrándult passzivitásba hajt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
épp a napokban ugrott be az egyik hírről ez a régi blődli, de ide is nagyon stimmel:
A kis nyű kidugja a fejét a trágyából, és ezt kérdezi a mamájától: - Anyuci! Mi az a csodálatos kék felettünk? - Az az ég, kisfiam. - S mi az a ragyogó sárga az égen? - Az a nap, kisfiam. - És az a pompás zöld körülöttünk? - Az a fű, kisfiam. - Anyuci, ha minden olyan csodálatos kint, akkor mi miért élünk itt a szarban? - Ez a hazánk, kisfiam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.