Orbán Viktor miniszterelnök pénteken cseh kollégája, Andrej Babis meghívására hivatalos látogatást tesz Prágában - erősítette meg az erről szóló keddi cseh sajtóbeszámolókat az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"nagyon örül Orbán Viktor látogatásának." Ez a legkevesebb, ugyanis ő hívta meg.
Havasi arról is említést tehetett volna, mi lesz a "Kohézió barátai" találkozónak a témája. A közös téma anyaga Valószínűleg az lesz, hogy ki ne essen a csöcs a szánkból, továbbá polgári, nemzeti, keresztényi, jobboldali érték-e köztörvényes bűnözőket megmenteni a börtöntől. Lamentáljatok csak szépen, a valóságot átmenetileg meg lehet hajlítani, és ki lehet lúgozni, de semmi nem tart örökké. Látom, a másik vérkorrupt Orbán-haver sem érezheti túl jól magát. Az uniós forrásokkal visszaélő cseh miniszterelnök, Andrej Babis lemondását követelte több ezer tüntető csütörtök este a prágai Vencel téren és több cseh nagyvárosban. A tüntetők szerint elfogadhatatlan, hogy a cseh kormány élén olyan személy álljon, aki ellen büntetőeljárást folytat a rendőrség az uniós támogatásokkal való visszaélés gyanúja miatt. Majd őt is mi fogjuk bújtatni, mert Soros? Az a baj, hogy már meg sem tudok majd lepődni rajta. Van abban valami penetráns báj, hogy azok migránsoznak a leghangosabban, akik a legtöbbet lopnak.
papa.49
@Eladott Ország: Remélem a csehek csak elzavarják, és be is csukják a lopós ME. ket !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.