Észrevette? Nincsenek reklámok a HÉV vonalán és a szerelvényeken sem. Hová tűntek a hirdetések? És lehet ehhez köze Simicska Lajosnak?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Számomra teljesen érthetetlen ez az egész reklám harc. A politikai reklámokról csak annyit,hogy a tájékozott Magyar ember tudja,hogy melyik igaz és melyik hazugság, az az nincs reklám értéke. Az üzleti reklámok az átlag embert bosszantják,mert 25-30 éves ragyogó bőrű nőkkel reklámozzák a haj,bőr, és egyéb szépségápoló termékeket.Amennyiben olyan korú nőkből csinálnak csodálatos szép bőrt,mint én vagyok,akkor majd elhiszem.Ugyan ez vonatkozik a mosóporokra. nekem egyik sem mossa ki olyan szép újra a zoknikat. A bankok és fogkrémek reklámjaitól a falnak tudok menni. melyik bank ad csupa jóságból kölcsönt? Mindegyik fogrémet a fogorvosok 99%-a javasolja. Nem Pesten élek,de sokat jártam ott és soha nem érdekeltek egyik járművön sem a reklámok. nem értem miért kell milliárdokat beleölni,egy alapból bukott dologba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.