A kormánypárti lap egy sor olyan állítást közölt cikkeiben, amelyeknek nincs valóságalapja. Közben a Híradó.hu-t is hasonló okból meszelte el a bíróság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Ez jó hír. Hadházynak igen költséges hobbija van, legalább lesz miből repülgetnie
nezelodo
Már megint ezeket a szerencsétleneket zrikálják! Nem tűnik fel senkinek, hogy még a kutya is elég gyorsan utánozza a gazdája tulajdonságait? Hát még ezek, akiket azért tartanak, hogy hazudjanak...
Aki Én
@Eriksson: @Shikari a neobolsi hazaáruló: Több száz pert veszített már el a hazug és aljas propagandasajtó. Megy a tudatos hazudozás, megtévesztés, félreinformálás ezerrel, közpénzből finanszírozva. Ti persze nem értitek ennek jelentőségét.
Na, ennek vagytok ti is az áldozatai.
Persze tehettek róla, mert nincs meg az az alapvető igényetek, hogy tájékozódjatok, gondolkodjatok.
@Shikari a hazaáruló: Rólad tudjuk, hogy nem csupán buta vagy, hanem aljas hazaáruló, mert tudatosan hazudozol szüntelen. Na, ez az igazi hazaárulás, társadalom elleni bűn!
Eriksson
@Aki Én: Figyú! Engem ez az egész nem érdekel, nem is olvastam egyetlenegy cikket sem, amely Hadházyról szólna. Kizárólag arra reagáltam, hogy jól jön neki ez a "sérelemdíj", lesz hová költenie. Vele örülök, ha szabad ilyet mondanom. :)))
Aki Én
@Eriksson: Szerinted rászorul?
De nem is erről szól, hanem a fidesz aljas módszereiről. Hadházy túl sok korrupciós ügyet vitt a nyilvánosság elé.
Eriksson
@Aki Én: Ha vitt, vitt. Én csak azt mondtam amit mondtam, minden hátsó gondolat nélkül. A "sérelemdíj" hozzájárul költséges hobbijának a repülésnek a költségeihez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.