Sajnálom, hogy életetekben nem fogtok egy tized békemenetnyi tömeget sem összehozni, de legalább a rólunk készült fényképpel feltuningolhatják magatokat a virtuális világban, ahol ti még mindig erősek, sőt, hatalmasok vagytok. Akiktől „joggal retteg Orbán”.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Bayer elvtárs (emlékszik még a Nép Szabadságba írt cikkeire?) több százmilliós "támogatással" nem nagy kunszt határon innen és túl ingyen buszokat indítani Budapesti városnézésre! Jól meggondolva, ezeket a békemeneteket mindannyian finanszírozzuk!
A vezetők, előéletüket ismerve ( "üldözték" szegényeket az átkosban)
valóban hiteles személyek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
Te véres száju náci firkász! Egyetlen igazi békemenetet nem sikerült szerveznetek. Amit ti annak hívtok az csak szinpátia tüntetés a gerinctelen, hazug, enyves kezü vezéretek mellett.
Yoda69
@verőce21: Ne legyel mar ilyen naiv. A fideSS jegyzokenyvet sem vezet a kormanyulesekrol, pedig az Kossuthek ota kotelezo! orbanek ezt a regi hagyomanyt is felrugtak.
A fideSS mar semmi nem erdekli, annyira nyeregben erzik magukat. Pedig nagy bukta lesz a vege.
solidedge
Először is a békemenet háborús uszító menet. A Fidesz seggéből bujt elő. Másodszor itt nem volt szervezett utaztatás. Harmadszor nem zagyva, a gátlástalan közvagyon ellopó, demokráciát sárba tipró embereket éltető szöveget skandál a tömeg. Micsoda különbség!
verőce21
@Yoda69: (21:59) Nagyon tévedsz! A tények többet érnek, mint az álmok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.