Nem az agresszorok leválasztására törekszenek hanem egy kalap alá veszik a tömeget. A túlóratörvény elleni tiltakozásokon fellépő rendőrök több intézkedése nem felelt meg a jogszabályoknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
és ki vagy tán mi ? a csürhe? szép magyar szó tán ? mire is kire is vonatkozik ?
Amúgy meg amilyen az adjonisten olyan lesz ám a fogadjisten is végül meg a többség dönt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@durbincs: nekem legalább van 50! , de neked? bányakecós? ne igyál már többet abból az ürülékes páleszból, mert a maradék is oda lesz?
kereső
@durbincs: ó,hát annyira nem nyűgöz le az irományod,hogy betéve tudjam. De ez a pálesz úgy megragadott, engem az antialkoholistát.
RonaGyuri
@durbincs: na végre egy őszinte vallomás!!! =))
verőce21
Van-e hatalom, amely nélkülözni tudja a diktatúrát? - Az angol néphatalom intézményeiben megőrizte a szabadságot. De a többi?
Napóleon pl. azzal a a történelmi megbízatással érkezett, hogy megmentse a forradalom eredményeit az anarchiától és a régi rendszer ólálkodó kísérteteitől. Küldetése volt megőrizni az emberi jogokat, a szólás és sajtószabadságot, a földreformot. (Orbán is hasonló küldetéssel érkezett '89-ben.)
De mégis, 1807-1809 között Párizsban már csak négy újság jelenhetett meg, ezek minden sorát a központi hatalom cenzúrázta és hivatalos tollnokok által fogalmazott cikkekkel tömte meg.
RonaGyuri
@durbincs: te írtad 11:18-kor
"durbincs
@durbincs: tudtuk mindig hogy buta ? s nehezen tanul?de ennyire? isoba meg leghátul időzött?"

Olyan buta vagy, hogy magadat küldted el !!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.