Szerda óta ez a negyedik tiltakozás a túlóratörvény ellen. A Hősök terére meghirdetett rendezvény iránt előzetesen harmincezren érdeklődtek. A szervezők provokátoroktól tartanak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az Európai Unió második legszegényebb népének egyik részét azért hergelik a másik része ellen (tessék csak végigfutni a PS-888 tengelyen, teljes pompájában virágzik a lincshangulat, a másik oldal, a sötét oldal fizikai megsemmisítésének kéjes vágyát tükröző kommentáradat), mert a nép első számú kizsigerelőjét meg kell védeni. Igaz, hogy a kutya nem ért hozzá egy ujjal sem, de a Fidesz szellemi moslékával zabáltatott populáció a pofájába röhögő, vérkorrupt pártkatonákat védi azokkal a fiatalokkal szemben, akik még nem mondtak le teljesen a jövőjükről, akik nem akarnak elhúzni innen valahova máshova, hanem inkább beleállnak a könnygázba. Mert még nem mosták át az agyukat annyira, hogy ne tudnák: joguk van felháborodni, és akár kukákat is borogatni a nyakán taposó bűnbanda elleni tiltakozásul, amelyik demokráciáról és törvényességről óbégat, miközben a saját maga által fércelt jogszabályokat is nagy ívben szarja le.Európa második legcsóróbb országában (Bulgária azért még mindig tartja magát), amelyet soha a büdös életben nem fenyegetett a terrorizmus, a Németh-Bakondi-Kontrát trió TEK-es tankok előtt bohóckodik, hogy ők megvédelmezik a magyar embereket a nem létező ellenségtől. Mert mi nem leszünk Berlin, London, Párizs, ahol tankokkal, biztonsági emberekkel védik a karácsonyi vásárokat a lopakodó, földalatti terrorizmustól. Hát tessék! Nézd a TEK-es tankot, hülye magyar, addig sem arra figyelsz, hogy meglopunk, becsapunk, átbaszunk és eladjuk a bőrödet egy zsák krumpliért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.