Úgyhogy leült beszélgetni Párizsban az újságírókkal, hogy elmondja: Soros-hálózat. Kovács Zoltán, aki egy ideje már nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárként magyarázza a kormány lépéseit, most Párizsban tartott arról fejtágítót újságíróknak, hogy hogyan is érdemes gondolkodni a magyar tüntetésekről. A nyugat-európai média ugyanis szerinte teljesen hamis képet festett az eseményekről.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már a móka is olyan matyaros

a derék matyar propaganda észvesztő baromkodása

A derék Kovács Zottyantka – mint tudjuk erős affinitással a Nyílt Társdalom iránt =)) – nem ritkán vállalkozik arra, hogy helyre tegye a megtévedt világ-sajtót, ahogy a diplomácia nagy tudója szokta a megtévedt országokat. Amiről a derék MTI hűségesen (persze nem szöveghűségesen, szóvak ahogy szokta) be is számol.
Azonban most szintet lépett (persze hisz most már miniszteriális ember lett): a derék nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárkánk, Takács Szabolccsal, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkárával közösen tartottak egy eligazítást, pontosabban a hírek szerint „fejtágítót”, hol másutt mint Párizsban. Aztán felhívták az MTI-t és őket is eligazították, hogy mit akartak mondani. Ez kedves szokása ártunk és qurmányunk potentátjainak, Őfenesége is gyakorta teszi, hogy nem bízván az EU hivatalos fórumaiban maga ad tájékoztatást arról, hogy szerinte mit akart mondani! =))
Hogy mennyire sikerült itt az EuroNews felvétele:
youtu.be/bVKYF0itFZQ
verőce21
A migránsokat és szervezeteiket már az ókorban is kedvelték. Mindig sütötték, nyúzták, akasztották, rohasztották őket, minden korban, lovagiasan.
Taine leírja pl., hogy a normann bárók mindenkit megnyúztak és megsütöttek, sőt meg is ettek. Oroszlánszívű Richárd "a legjobb király" emlékét is idézi, aki egyszer angol földön tévedésből felfalt egy "gyenge húsú" foglyot - szakácsa malac helyett szervírozta -, s azután Saladin követeinek harmincegy fogoly teteméből szolgáltatott fel vacsorát.
dr. prédikátor
A kis Himmler utánzat már megint tolja az okosat! megtámadták a rendőröket , tüntetni mernek!!!Na meg a Soros "bérencek"!!! Meg a jó kurva anyád te geci!!!
RonaGyuri
@verőce21: hu ez nagyon mellément; egyfelől az általad említetteknek kevés köze van az ókorhoz, másfelől az ókor legfontosabb, meghatározó hatalmában a rómaiban nagyon más volt a helyzet! Hacsak Kancsi-mancsi szokásos elmondásokon alapuló "kutatásai" nem állítanak mást! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.