Több mint három órán át tartott a zalaegerszegi demonstráció, Baján is autókkal vonultak fel. Miskolcon nagy dugókat okoztak a tüntetők, akik vonulást is tartanak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az ellenzéki politikusok felelőssége óriási. Ha most képesek túllépni önös kis érdekeiken és be tudják bizonyítani, hogy nem félnek és küzdenek az igazságért, akkor az utca válaszolni fog. Akkor olyan erőt tudhatnak maguk mögött, amiről még csak nem is álmodtak. De ha ismét bebizonyosodik, hogy ki-ki a maga pecsenyéjét sütögeti és fel sem fogják, hogy a zsíros képviselői fizetésükön, az extra juttatásaikon, a biztos állásukon kívül mekkora a tét, akkor nem csupán ők veszítik el örökre az emberek bizalmát. Akkor ez az ország is elveszíti azt a halvány lehetőségét annak, hogy vérontás nélkül el lehessen takarítani azt a mocskot, ami immár vastagon ellepi. Talán az utolsó lehetőséget. Orbán már március 15-én megmondta mit akar: Elégtételt venni! Ha most az ellenzék nem kap észhez és meghátrál akkor végük . Orbán valójában nem elégtételt akar , hanem bosszút állni. Ehhez használja a csicskásait, a rendőrséget is . Csak félve jegyzem meg ,a hadsereget egyelőre kihagyja, de félő,hogy előbb -utóbb maga elé tolja őket is! A fideszeseket nem elszámoltatni kell, hanem leszámolni velük. De most már minél hamarabb !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.