A váci püspök szerint nem magától értetődő, hogy a keresztény értékeket azok a pártok képviselik, amelyek ezt a leginkább hangoztatják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Téved a püspök úr! A tüntetésen kívül sztájkolhatnak, akár általánosan is, vagy ottvan a polgári engedetlenség bármely formája , esetleg forradalmat is lehet csinálni. Egyik sem igér fényes jövőt Viktor Viktorovics Gecikov miniszterálnoknak és qurmányának. Egyébként a keresztény pártokról egyezik a véleményünk.
Clavigo
Az Orbán konda,,és azon belül Tömjén Dzsozi és társai ,,számomra semmilyen "keresztény értéket" nem képvisel.,, Egyébként még egy országos komplett sztrájk szóba jöhetne,,,8-10 napos,,hogy a Putris fejéről lerohadjon az az idióta vigyor...Már csak ezért is megérné megszervezni..:) :)))
kamazuka
Már megint a kishitűség..
Atyám,a hit adomány,!
Az ellenzék nem tudja hogy máshogyan is lehet.
De nem is akar tudni róla,mert a vezérek önsztárolása jólfizető reklám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok