A váci püspök szerint a kormánynak gesztusokat kéne tennie az ellenzék felé, és elutasítja, hogy vallásos ember csak jobboldali lehet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezek? Gesztusokat?
Hol el kedves puspok ur?
Ezeknek a geciknak a 2/3 arra kell hogy bebiztistsak a lopo-gyarat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Csizmás Kond: Nincs ilyen összefüggés, mert a kommunizmus nem volt vallás. Szerencsére. A kommunizmus egy téves, kirekesztő társadalomszervezési ideológia volt, ahogy a fasizmus és a nácizmus.
Csizmás Kond
@justhpeter: ...szerintem igenis van...mert a kommunizmus tagadja az Istent és azok akik tagadták ma azt mímelik, hogy hisznek benne.
justhpeter
@Csizmás Kond: Istentagadó vallás nincs, tehát a kommunizmus sem lehet az. Egy ideológia volt, amiről a képviselői azt gondolták, hogy bárminek is a helyébe léphet. Csakhogy ez tévút. Ahogy az is az, amikor Orbán a kereszténységből akar társadalomszervezői erőt csinálni.A régi kommunista vezetők is belebuktak és Orbán is bele fog bukni. Mindnyájan elfelejtették, hogy a társadalom megszervezéséhez nem elég az ideológia, ahhoz jellem, tartás és személyes példa kell, ami ma sincs. Illetve a követők is csak olyanok mint a vezér.
Csizmás Kond
@justhpeter: ..azt nem is állítottam...csupán azt hogy ma ők a legvallásosabbak...mármint felszínesen.
mackoka46
Még a 2/3-on is túlterjeszkednek, ugyanis a magánélet sérthetetlenségét sem tartja be ez a feslett erkölcsű szégyenteljes botrány ország despota fidesz gestapója.
justhpeter
@Csizmás Kond: Lehet, de azok csak megélhetési keresztények. Köpök rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.