Minden napra jut egy törvény, amellyel a köztársasági elnöknek foglalkoznia kell. Van, amelyiket aláírja, van, a melyiket nem. A nagy tüntetéseket és ellenvéleményt kiváltó rabszolgatörvény és a közigazgatási bíróságokról szóló törvény kézjegyével ellátása gyorsan és zökkenőmentesen megtörtént, de az Állami Számvevőszék dolgozóit, valamint a közszolgálati tisztviselőket érintő törvényt visszaküldte az Országgyűlésnek.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hallod-e Janika te, nem rossz helyre írkodtál: "kiszolgáltatottabb helyzetet hozna létre az érintettek számára, mint a jelenlegi. ... ennek a törvénynek az életbe lépése egyértelműen hátrányosabban érintené.", ez pont elég indok lett volna az aláírtak ellen is! =))
tudode
Megjátsszák a fiúk a maszatost a SÓHIVATALUKKAL kapcsolatban, mivel a PÁRTOKTÓL ez a HOKEDLI vonta el a támogatást, de a fityisz az kimaradt, mivel az egy SZEKTA, kalóz, vagy mi a fene ÉRINTHETETLEN, mivel a kommunikációs izéje milliárdokat költ NÉPHÜLYÍTÉSRE!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.