De jó lenne ha karácsonykor beteljesülne az álmunk és egy lakáskulcs várna a karácsonyfa alatt! De mennyi pénz kell ahhoz, hogy ez az óhaj teljesüljön? A hazai ingatlanpiaci irodák tapasztalatai szerint fővárosi lakásvásárlásnál a 30 millió forintos ár bizonyul vízválasztónak. A hvg.hu öszefoglalója szerint Budapesten évi 7-10 ezer lakás kel el, de a 30 milliónál drágább ingatlanoknál már lassabb az értékesítés. 30 millióból Budapesten a Rózsadomb aljában egy mindössze 36 négyzetméteres garzont kapunk. 60-70 négyzetméteres lakótelepi panellakást azonban a fővárosban is bőven találni ezért az összegért, például Újpalotán, egy hetedik emeleti 2+2 félszobásat is a megadott értékhatár alatt hirdettek még 2018 november végén. - olvasható a Piac és Profit oldalán.  Elemzők szerint az újépítésű lakások áfájának visszaállítása 27 százalékra, felfelé mozdítja majd az árakat. Az áremelkedés ugyanakkor kereslet-eltolódást eredményezhet a használt lakások felé, ahol a keresletnövekedés...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mesébe illik ez a LAKÁS VÁLSÁG!
.
Miért is!
.
Volt egyszer, hol nem volt, DE VAN egy polgártársunk, aki az ÁTKOSBAN lakáskiutalásban részesült, amellyel el kezdett zsibizni és 1993-ban már a Svábhegyen találta magát 63 mllióért, ehhez viszonyíva HARMINCEZER KÖRÜLI képviselői tiszteletdíjából barba trükkel.
.
Aztán PRÓBÁLT BAZI NAGY LENNI, oly annyira, hogy gyermekkori álmát írdd, és mondd, kürtőld világgá kb. FÉL BILLIÓÉRT stadiont építtetett, miközben olyan ÁLMA is volt GYERE HAZA FIATAL, CSALÁDOK ÉVE, stb., amelyek üres malasztok maradtak.
.
Ezt csinálja utána orbanisztánban bárki
.
---- FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
.
Na jó, azért RAKOTT FÉSZKET Ócsára 80-at, 2,4 milliárdból a DEVIZAKÁROSÚLTAKNAK!
..
Popolizmusnak tűnik, de "ha" a FÉLBILLIÁRD felét szociális bérlakásra fordította "volna" az EGYSZEMÉLYI MINDENRE HATÓ, sok, sok KARÁCSONYFA alatt ott lehetne egy szociális bérlakás reménye, és az EGOISTA, kaparj kurta két ballábasnak sem kellene rettegnie a "csürhe" nép haragjától, ahogy a NER titulálják elqva még a CSALÁDI ÜNNEPET is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.