Somfai PéterKomoly csapda az öregedés. Amíg az ember a harmincas, negyvenes éveit tapossa, eszébe sem jut, hogy múlnak az évek, és egyszer eljön a nyugdíj ideje is. Aztán jön az ötödik iksz, küszöbön a hatodik is, és akkor sokan hirtelen pánikba esnek. Azt gondolják, most aztán vége a világnak,…

Forrás: ahaza.blog.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Nessy: tudom. költői kérdés volt :( Szakadjon és ragadja el őket a patás neobolsevista ellenzék és a nép haragja.
Nessy
Úgy őszintén szólva, mi akik a 90-s években rosszkor, rossz helyről mentünk nyugdíjba , degresszív nyugdíj számítás, 4 évre befagyasztott bér ( Áldassék az I. Orbán kormány) bizony nem tartozunk a magasan dotált nyugdíjasok közé. De hát, ez van! Extra kiadás? Tartalékból, vagy az ifjak segítségével, amit nagyon szégyellek. Sok évtized munka után egyedűl nehezen állok meg a lúdtalpaimon. És akkor akik most mennek el minimálbérrel, még rosszabb helyzetbe lesznek. Abból megtakarítani?
Csak azt nem értem, hogy nyugdíjas társaim ezek után békemenetelnek, imaláncot szerveznek Orbán boldogságáért.
Vannak dolgok, földön, égen, mit bölcselmünk fel nem ér! ( Shakespeare után szabadon.)
Commenter
@Nessy: Hol vannak pl. a beigért egyéni nyugdíjszámlák? Ígéret volt az is mint a söralátétnyi adóbevallás! Kormány ennyit még nem hazudott, nem ígért is így fel nem élte el nem pazarolta tartalékainkat és a jövőnket. :(
tudode
Még nem értem rá megfejteni azt, hogy 65 éve, már az első fizetésemből félreraktam 738 Ft-nak az 5%-át. Az óta is ezt teszem inflációt követően, és MAGAMTÓL KÉREK KÖLCSÖN, amelyet visszapótolok a mai napig!
.
Bizonyára a II. vh utáni szegénység, a MILLPENGŐ is benne van az életvezetésemben..
.
Ars poetikám: VIDÁMAN KELL ÉLNI, minden rosszban meg kell találni a JÓT, hibákból levonni a tanulságot, és haladni kell a fejlődéssel, stb., stb.
Nessy
@Commenter: Hogy hol vannak? Beépültek a stadionokba, MNB alapítványokba, Lőrinc barát vállalkozásaiba! Szakadjon rájuk a mennybolt!
Commenter
@Nessy: tudom. költői kérdés volt :( Szakadjon és ragadja el őket a patás neobolsevista ellenzék és a nép haragja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.