Pénteken egy érintőleges hidegfront alakítja időjárásunkat, de továbbra az ilyenkor szokásosnál enyhébb időre számíthatunk. Átmenetileg nedvesebb, majd péntek napközben már szárazabb levegő áramlik térségünk fölé. Főként a Dunától keletre fordulhat elő több helyen eső, záporeső.

Kiadták a riasztást ónoseső miatt az északi járásokra

Reggeltől északnyugat felől csökken a felhőzet, és napközben általában közepesen vagy erősen felhős időre számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, de az északkeleti tájakon tartósan borult maradhat az ég. Reggelig elsősorban északon, északkeleten lehet kisebb eső, néhol esetleg ónos eső is előfordulhat, majd elsősorban a Dunától keletre, estefelé pedig inkább már csak a Tiszántúlon várható csapadék. A Dél-Dunántúlon lesz a legkisebb a csapadék valószínűsége. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen megélénkül, néhol megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 3 és 10 fok között valószínű, de északkeleten 1, 2 fok is előfordulhat. Késő estére -1, +7 fokra hűl le a levegő.

Elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi, illetve középső tájain az eső mellett átmenetileg ónos eső is hullhat a reggeli, délelőtti órákig – olvasható a met.hu riasztási közleményében pénteken reggel hat órakor.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farkas28
[[[_-__--Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.