Rekordösszeget költöttek a családok az idén: 11,5 ezer milliárd forint körül várható a kiskereskedelmi forgalom, idézi az MTI a kormányközeli Magyar Idők című lapot.

Eszelősen sok pénzt elvertünk karácsony előtt

Az újság kiemelte, hogy karácsony után is rekordmagasságokban a lakossági fogyasztás, ennek oka az év végi leértékelések, a készleten maradt termékek kiárusítása és a szilveszterezés.

Tavalyhoz képest az idén bő ezermilliárd forinttal többet hagytak a családok a pénztáraknál, az eladott termékek mennyisége több mint 6 százalékkal emelkedett.

(index.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Egyet kihagynak nem biztos, hogy többet vásároltunk mint tavaly. Csak az árakat kell össze hasonlítani. Vegyük a hal árát többe került annak dacára, hogy az ÁFÁját levitték. Ugyan ez van a tojásnál is. A felvágottakról sem kell megfeledkezni. Semmivel sem lett jobb ízű, de van aminek már lassan dupla lett az ára. A karácsonyi megszokott menükhöz a dió, mák olyan magas lett ami a tavalyi ár 3 szorosa. Pl. okt. 20dkg mák még csak 225.-Ft volt most dec. már 799.-ft lett.
mackoka46
Valósággal tömjük pénzzel a kormányzatot. El is lopják szép szerivel ...
1magyar
Én vettem egy halat és 1,5 kg dagadót, nem vettem senkinek ajándékot. Nem járultam hozzá a nagy költekezéshez, szerintem sok más hasonló sorstársammal.
Caseridda
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
tulipan
Ennek 3/4-ét eprsze (jó szokás szerint!/ Hiteleből!!! aztéán majd ugrik a lakás!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.