A Gyurcsány-kormány sok más családtámogatással együtt eltörölte az első Orbán-kabinet egy- és kétgyermekes családok támogatására bevezetett adókedvezményét, és ezzel havonta több ezer forintot vett ki az emberek zsebéből - mondta a Fidesz frakcióvezető-helyettese. A Fidesz-KDNP 2011-ben állította vissza, és azóta folyamatosan bővíti a családi adókedvezmény rendszerét, amely újra segíti a munka mellett gyermekeket nevelőket - tette hozzá Halász János. A 2016-ban elkezdett, több ütemben végrehajtott emelésnek köszönhetően a kétgyermekesek családi adókedvezménye 2019-től megduplázódik - tette hozzá. "Ha az ellenzéken múlna, se családi adórendszer, se további adócsökkentés nem lenne" - fogalmazott, hozzáfűzve, hogy az ellenzéki pártok az elmúlt években egyszer sem támogatták a családi adókedvezmény bővítését, így a kétgyermekesek adókedvezményének növelését sem szavazták meg. "Az ellenzék rendszeresen beleköt a családi adórendszerbe, az adókedvezmény eltörlését és szűkítését követeli" - mondta

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ez az adókedvezmény törvény nagyon hűen bemutatja a Fidesz kormányok mocskosságát!
A kormányokban egy fő biztos mindig azonos. Tehát a törvény egyenlő OV akarata!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@kereső: arannyal átszőve mert az jár mint Ceaunak vagy a szaudi királynak. Szerintem a "dolgozó" szoba bemutatása végképp kiverte a biztosítékot most már.
Nessy
Aztán tessék mondani, ezeket az "adó kedvezményeket" kiken spórolja meg a kormány? Nem saját magán!! Ez is olyan, mint a TAO! Lemond róla, majd marad az Unió legmagasabb ÁFÁja, az majd ötven féle ilyen, olyan adó, ami nem lesz kisebb, meg a magas államadósság! És ezzel együtt csak a magasabb jövedelműeknek kedvez! A családi pótlék stabilabb már sok éve, mint az Alaptörvényünk!
kereső
A "családi adókedvezményetekről"- mi nagyszerűség van abban, hogy az egy-és kétgyermekes , a gyermektelenek finanszirozzák /fizetik/ a három+ gyermekesek adókedvezményét? Mi a nagyszerűség abban, hogy az" adókedvezmény" egyben járulék kedvezemény IS!- az eg.biz -és nyugdijjárulékkból is le lehet vonni,ha nem futja az adó,- igy is jár az eü.ellátás, és a nyugdijszerző idő. Ki fizeti ezt is? Adja a kormány? Nem adják az egy -és kétgyermekesek.És ,ha megérik az aki most nem fizet járulékot , lehet,sőt biztosan ! magasabb nyugdijösszeggel megy nyugdijba, mint az aki fizet.Milyen nagyszerű, nnem? A szegény tartja el a tehetősebbet! Akik azért közben ugatnak, hohy sok a megélhetési gyerekvállaló. Hát ők? Miért lőcsölik a társadalom szegényebb rétegeire a gyermekük eltartásának költségeit. Fraizeus társaság.
kereső
@kereső: bocsi!!! " fraizeus"- farizeus!
simmering73
Így év vége közeledtével az online ujságok bevezethetnénk, hogy legalább egy napon egyetlen mocskos politikus agymenését se teszik be. Egy politikamentes nap, de szép lenne.
simmering73
@durbincs: Téged ki a kurva anyád szólított meg, te árnyékszékszökevény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.