A bankok ismét trükköznek, "innovációs hajlamuk" nem ismer határt. Az ügyfeleik megkárosítására tett lépéseik olyan kifinomultak, hogy látszólag szót sem érdemelnek. Még a pénzszűkében szenvedők is csak legyintenek, ha ügyletenként 0,3 százalékot kell fizetniük, ezer forintonként 3-at. De a sok kicsi sokra megy, a tranzakciós illetékből idén 200 milliárd forintot zsebelhet be az állam. Gondolhatnánk, mi sem egyszerűbb ennél: az emberek befizetik, a pénzintézetek pedig minden teketória nélkül továbbutalják az államkasszába.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ócska parasztvakítás, s az amnéziás firkászok baromsága! A tranzakciós illeték az a bankok költsége, annyira hogy Matolcsy-ék azt ígérték - jókat röhögtünk rajta, hogy kb ennyit a hozzáértéséről - megakadályozzák, hogy az ügyfelek fizessék. Most, hogy elkezdték kivezetni - Mityuka sem sokkal okosabb - újra keverik a szezont ... ja ahogy Józsi bácsi mondat Gizikét a gőzekével! =))
ila51
a kiborítékolt pénznek is volt ám költsége , csak azt nem látták a polgárok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.