Ha nem lesz reform, akkor szakad igazán ketté az ország: a tehetős külföldön megy kórházba vagy ott tanul, a szegénynek meg marad "a hazai pocsék" - mondta Bokros Lajos a Népszabadságnak adott interjúban.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@nanena: Köszi, épp most olvasom... :)))
ugyeugye
Ma két reformellenes, etatista, státuszorientált, intervencionista, túlköltekező, élősdi párt van Magyarországon. Mi között lehetett választani? Semmi között. És most sem lehet. A Fidesz minden reformot ellenez. Az MSZP pedig hol ezt mondja, hol azt, hol radikális reformer, aztán a bársonyos reformokat is lehetetlennek tartja. Ez nem hiteles. Az egyik politikai osztály direkt szennyezi a közérthető beszédet annak érdekében, hogy az emberek csak a negatívumokat lássák meg, a másik oldal viszont képtelen elmagyarázni, miről is szól az egész. A minőség, az esélyegyenlőség javításáról, és arról, hogy nem több pénzért, hanem más csatornákon más arányban befizetett pénzért sokkal jobb minőséget kapjunk." -részlet a Bokrossal készült interjúból.
charlie
Járási önk. helyett inkább a meglévő kistérségeket kéne alapul venni, és azokon kéne önkormányzatot csinálni. Mert tényleg abszurdum, hogy Mo-n 3500 önk. van.

ÉN még azt is belevenném, hogy valami olyasmi legyen, hogy ne érje meg a cégeknek a dolgozókat minimálbérre bejelentenie, hanem rendes bérre jelentsék be.
ugyeugye
@charlie: ez a minimálbér bomba robbanni fog. Hatalmasat. A jelenlegi számítások szerint 27-28 ezer forint nyugellátás jár utána havonta. Na ez elég a mélyszegénységhez, de megélni????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.