A szakszervezet friss számokat mondott. Csütörtökön egy hetes sztrájkot kezdtek a győri Audi-gyár dolgozói a jelentős bérkülönbségekre hivatkozva, szerintük ugyanis a magyar fizetések jócskán elmaradnak a Volkswagen-csoport más régiós gyáraiban látott szintektől. Csalogány György ismertetése szerint a cseh VW-dolgozók 25%-kal, a szlovák munkások 28%-kal, a lengyel VW-munkavállalók 39%-kal, míg a belga dolgozók 3,6-szor keresnek többet a magyar társaiknál. Az Audi nem kommentálta a szakszervezetek által közölt adatokat - írja a Bloomberg.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orban elintezte nekik hogy harmada is eleg legyen a magyar a munkavallaloknak viszont azert majd 2x annyit kell dolgozni.
LE A RABSZOLGATORVENNYEL!
LE A FIDEssZEL!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
A szájnyalogatós beteg balf csalogatta ide őket, hogy itt nem kell sokat fizetniük a melósoknak.
Yoda69
orban elintezte nekik hogy harmada is eleg legyen a magyar a munkavallaloknak viszont azert majd 2x annyit kell dolgozni.
LE A RABSZOLGATORVENNYEL!
LE A FIDEssZEL!
kamazuka
a százalékok valóban sokat mondóak,de vajon a más országok kormányai adtak e,a külföldi,nálunk befektetőknek olyan a dolgozó társadalmat érintő gazdasági előnynek álcázott hitványságot,mellyel ma minden multi naponta 5 eurót keres minden dolgozóján,és az a tétel mely adózik is, csak ezután következik...
Nem én mondom, ez már szállóige a közvélekedésben.

Így magyarországon mint esélyegyenlőség ,európai bérharmonizáció.netán jogegyenlőség, nem létezik.
A gazdasági versenyhivatal,ma káros tevékenysége vigyázza,hogy a hazai kis és középvállalkozások soe emelkedhessenek fel az európai szinvonalhoz,de annak közelébe sem!
papa.49
@Horizont: Hagyd ne bosszantsd fel magad ezen a degenerált majomszerű faszkalapon aki a propi szerkesztőségéből oltja a népet !!!
tudode
Azért a kormány bőkezű a multikkal, például kapásból
.
------ Rekordot döntött a kormány idén a multik zsebének kitömésében
.
index.hu/gazdasag/2018/12/12/rekordot_dontott_a_kormany_iden_a_multik_zsebenek_kitomeseben/

""" 2018. december 11-ig a kormány 86,5 milliárd forintot osztott ki jellemzően multinacionális cégeknek a nagyberuházásaik támogatására, ami rekordösszegnek számít – írja az Mfor.hu.
.
Az ún. egyedi kormánydöntésekkel megítélt támogatások összegének tekintetében 2004 óta eddig 2017 volt a rekordév, amikor 71 milliárd forintnyi támogatást osztottak ki, 2016 pedig a dobogó harmadik fokára fért fel 64 milliárd forinttal. Idén létrehozott munkahelyek tekintetében is megdőlt a rekord, ugyanis a cégek a beruházásaiknak köszönhetően 8761 munkahely jön létre.
.
2016-ban
.
---- Munkahelyenként tízmilliót fizet az állam a multiknak
index.hu/gazdasag/2016/12/28/munkahelyenkent_tizmilliot_fizet_az_allam_a_multiknak/
.
Multiknak fizet a kormány
.
Nagyjából 61 900 találat (0,33 másodperc)
.
www.google.com/search?q=Multiknak+fizetett+a+korm%C3%A1ny&oq=Multiknak+fizetett+a+korm%C3%A1ny&aqs=chrome..69i57.14524j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------
.
A hazai közép-, és kisvállalkozóknak KUSTI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.