A számvevőszék jelentéstervezete szabálytalanságokról írt, a Kétfarkú nyilvánosan reagált, benne néhány részlettel a jelentésből, jött is a közlemény az ÁSZ-tól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tudom, hogy olyat még feltételezni sem szabad, hogy április 8-án választási csalás történt, meg hogy ezek a pártok valójában a Fidesz érdekében indultak a választáson, miközben teljesen világos volt, hogy úgysem érik el az 1 százalékos küszöböt, de azért mégis: kicsit sem visszás, hogy az 1% fölötti eredményt elért Momentumot szívatják (ahogyan az Együttet szívatták), miközben azt az Összefogás Pártot – amelyik már 2014-ben is kapott 355 millió forintot, amit azóta sem fizetett vissza – meg nem? Egyáltalán hogy lehet, hogy felvették a pénzt, nem fizették vissza, nem hajtották be rajtuk, majd 2018-ban mégis hozzájuk vágtak további 306 milliót? Aztán majd behajtja rajtuk, aki akarja. Minden sarkától és szegletétől bűzlik az orbáni jogállam, ahol a korrupció iránti zéró tolerancia jegyében a kutyát nem zavarja, hogy egyesek ellopják a közpénzt. Sőt. Ahelyett, hogy akadályoznák a lopást, inkább újabb és újabb jogi kiskapukat nyitnak a becstelenek számára. Miközben a parlamenti és nem parlamenti ellenzéki pártoknak valószínűleg nem lesz pénzük nemhogy a közelgő választásokra, de a munkatársaik bérére sem, a NER bűnöző csatlósait futni hagyják. Orbán meg döngetheti a mellét és hazudozhat, mint a hagyományteremtő kormányinfón tette: "A választások megnyeréséhez nincs szükség plusz pénzre a költségvetési támogatáson kívül." Majd ha a
fidesz seggéből kilógó Domokos László is ugyanoda kerül, ahova Polt Péternek is kerülnie kell, akkor ezt a kérdést is érdemes lesz újra elővenni.
RonaGyuri
pontosítsunk: "A JELENTÉSTERVEZETEKBEN LÉVŐ MEGÁLLAPÍTÁSOK VESZÉLYEZTETIK A JOGÁLLAM MŰKÖDÉSÉT"!! =))
tudode
Hát ez a HONFOGLALÁS óta a legmorbidabb vicc!
.
Ugye annak szánták a TÖK ÁSZOSOK!
.
Akkor, amikor a JOGÁLLAM volt, nincs!
.
Találós kérdésre a választ a VILÁGHÁLÓ adja meg, a TÁRSADALOMNAK pedig a TÖK-ÁSZ-hoz hasonlóak!
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
De azért a TISZTESSÉGESEK élete megy tovább, a HONFOGLALÓK pedig ugri-bugrizHATNAK!
.
Ez "is" .. T A B U, az is barabsos taBUKTA lesz remélve még azt életemben!
papa.49
Ennyire titkolni kell, hogy megpróbálják ellehetetleníti ezt a pártot, nekik csak az segíthet, ha a közvéleményhez fordulnak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.