A szokásos reggeli torlódás már kezd kialakulni Budapest körül.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint  következő a helyzet az ország útjain:

- Az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 40-es km-nél korábban egy műszaki hibás jármű vesztegelt a belső sávban. A jármű már a leállósávon van, de a torlódás lassan szűnik.

- Az M3-as autópályán a Hatvan-Budapest vasútvonal felújítása miatt a forgalom egészen a hajnali óráktól a szokottnál erősebb. Torlódások nehezítik a közlekedést több helyen Bag és a főváros között. A balesetek elkerülése érdekében kérjük, hogy mindenki fokozott körültekintéssel közlekedjen.

Útinform: torlódások a főváros körül, az M3-as sztrádán a szokottnál is erősebb a forgalom

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Telítettek a főváros felé vezető utak a reggeli csúcsforgalomban. Így torlódásra számíthatnak az M3-as autópályán Mogyoródnál a főváros irányába, illetve a bevezető szakaszon az M0-ás csomóponttól a belváros felé.

- Hasonló a helyzet az M1-M7 közös bevezető szakaszán, valamint az M2-es autóúton Gödtől, illetve a 10-es főúton Pilisvörösvártól, a 11-es főúton Szentendre térségében , továbbá a 31-es főúton Mendétől és az 51-es főúton Dunaharasztitól kell egyre nagyobb türelem az előrejutáshoz.

Útállapot:

Túlnyomóan borult, de csapadékmentes az idő.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak túlnyomó részén nedves-sónedves, néhol felszáradóban van, vagy száraz a burkolat.

A látási viszonyok általában jók, Pest megye északi részén viszont párás a levegő.

A főváros környezetében, a Bakony térségében és Győr-Moson-Sopron megyében, valamint Heves és Nyírbátor térségében élénk, Fonyód térségében erős széllökésekkel kísért az északnyugati szél.

A hőmérséklet -2 és +3 fok között változik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.