Odrobina Lászlót azután mentették fel, hogy hatósági vizsgálat indult az Országos Roma Önkormányzat több képviselője ellen, mert jogtalanul vettek fel európai uniós pénzeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Eszméletlen, hogy mennyi szemét, értéktelen ember van a fideszben, akik bűnző létükre még zsírosabbnál zsírosabb állásokkal vannak dotálva. Senki ne csodálkozzon azon, ha a körön kívüliek itt hagyják az országot, és azon sem, ha mégsen teljesül, hogy több magyar gyerek szülessen itthon! Lehet akár 10 év egyfolytában a családok éve, ha tele van hazugságokkal és csak az őket támogatókról szól. Ideje mostmár az ellenoldalnak is elégtételt venni. Elég volt!
Eriksson
@colibri: Te mit gondolsz? A rendszerváltozás előtt milyen minőségi emberek voltak az államvezetésben? És a rendszerváltozás után?
Minden kormányon lévő pártnak a hatalom uralása volt a cél, uram-bátyám módszer alkalmazásával. Ebben egyetlen párt sem volt kivétel.
A mostani Fidesz-rendszer csak attól rosszabb, hogy az előző mindenhatók erősen rávilágítanak arra a tényre, melyet maguk is műveltek 2010 előtt. Mondhatni, visszasírják a régi szép időket, amikor még nekik állt a zászló.
Egy percig se hidd, hogy neked jobb lenne egy kormányváltás után.

Szerinted a támogatások csak azoknak jár, akik kormánypártiak? Ezt most komolyan gondoltad? Van a kérelmeken olyan opció, hogy származása, bőrszíne, vallása, világnézete, pártállása?
Ugye, hogy nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.