A kormánypárti médiamamut elnökének az állásába került, hogy őszintén el merte mondani, mit gondol a jobboldali sajtó színvonaláról, de Varga István messze nincs egyedül a véleményével. A hvg.hu-nak fideszesek beszéltek arról, hogy miért "különösen égő" még számukra is a kormánypárti média.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Az interjú egy pontján pedig úgy fogalmazott, hogy "igényes, jó tollú újságírókat – nem kell megsértődni –, nyugodtan mondhatom, inkább a másik oldalon látok”.
Én is előbb nyitom ki az Indexet és a hvg.hu-t, mint az Origót, ha tájékozódni akarok.
Az nem ad izgalmat. Sőt, nemcsak unom, hanem bánt, bosszant is az a még a mi oldalunkról is megmagyarázhatatlan mértékű propaganda és mérhetetlen szervilizmus és kritikanélküliség, amire Pista is utalt."
magára és társadalmára valamit is adó újságíró nem képes olyanokat és olyan stílusban leírni, mint a fidesz propaganda média.
Az ellenzéki oldalon is vannak kutyaütők, de a fidesz médiában csak az van. Mert jóérzésű, becsületes és értelmes ember azt nem vállalja fel, ami ott megy.
Most már láthatjuk, hogy néhány fideszes is érzi ezt. Valószínűleg többen, mint ahányan kimondják.
Itt is láthatjuk, hogy micsoda félkegyelmű, alulművelt idiótáknak fel meg ez a szint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.