Még mindig születnek magyarázatok a kormányoldali sajtóval kritikus Varga István megszólalásával és távozásával kapcsolatban, most L. Simon László nyilvánított a Fideszben tapasztaltakhoz képest mérsékeltebb véleményt a kormányzati sajtóholdingban rövid életű vezetői karriert befutó Varga szavairól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
A hörcsög magyarázata/magyarázkodása marhára hiányzitt a hordaröhögősből!
szaboria1
Csak nem a Mariska lapját kellene netán olvasgatni mindenkinek?
Eladott Ország
L. Simon László, a fidesz elbukni képtelen kultúrpolitikusa költő és kulturális világítótorony, aki mérhetetlen értéket képviselő műveinek egyikében bevallotta, hogy szétbaszott zsidó kurvák seggéről szokott gipszlenyomatokat készíteni egy röhögő törpe társaságában, feljogosítva érezte magát, hogy kinyilatkoztassa: Adynak téves politikai elképzelései tévesek voltak ugyan (szemben mingránsverő Orbán Viktorral, akinek korruptsága évente 4 ezer milliárd forintba fáj az országnak), de azér szeressük. Mi, a kétharmadba belegárgyult, eszelős fideszkeresztények. Márpedig az a rossz hírem van a politikai bűnözők zenekarának – Hargitai Miklóssal mélyen egyetértve -, hogy vagy Ady, vagy Orbán. A kettő együtt nem megy, mindkettejüknek nem lehet igaza. Nem lehet disznófejű nagyurakból “nemzeti tőkés osztályt” építeni. Nem lehet egyszerre teret elnevezni Széll Kálmánról; szobrot állítani Tisza Istvánnak – és fejet hajtani Ady előtt, aki (kortársként, szemtanúként) megalkuvónak, a nemzeti becsület sárbatiprójának nevezte Széll Kálmánt, Tiszát pedig a magyar nemzet sírásójának.
Így bizony. El kéne engedni Adyt, elvtársak! Ha már a korrupciót és az ország szétverését nem sikerül. Pedig lassan tényleg beleállunk fejjel a földbe. Például a munkanélküliség tekintetében is szétcsúszott az ország: minden negyedik munkanélküli tartósan az, holott 72 ezer be nem töltött állás van az országban. Miközben Győr-Sopron-Moson megyében a 3000-et sem éri el a munkanélküliek száma, Borsodban már 34 ezren vannak. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Ausztriában több magyar dolgozik, mint Tolna megyében összesen, akkor messzemenően indokolt a jobban teljesítő állami propagandába milliárdokat invesztálni. Nem baj, mert Lázár János üzlettársa/vadásztársa, bizonyos Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg meg fosért-hugyért bérel önkormányzati lakást a puritán Várban. 117 négyzetméter = 71 ezer forint. Hát nem csodaország ez? De.
Eladott Ország
Micsoda banda jött össze kilenc éve, amikor Orbán Viktor lett a kormányfő. Sokoldalú ember ő, ki is osztotta a szerepeket kedvenceinek. Ő a fővigyázó mester. Nem is tudom, miért nyavalyog a nép, hiszen annyian óvják országunkat, a magyar embereket, hogy nyugodtan hajtjuk álomra okos fejünket. Orbánék megvédenek mindent és mindenkit. L. Simon László költő is. Közízlésünk formálója: „… iskolát alapítottam / és egy röhögő törpét követtem / akivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünk / gipszlenyomatokat…” Semjén Zsolt rohadt migráns rénszarvast lő ki illegálisan, itthon ájtatos mosolya Orbán Viktoré. Ő segíti, mert az Isten már szégyelli a védett hatalmi személyét. Rogán Antal ülve alvás közben is változtatja vagyonnyilatkozatát, szépíteni próbálja, hogyan és miből lett ő pasa a budai Pasa parkban. Ártatlan, ő az, aki soha sehol egyetlen bűnözővel nem találkozott, nem beszélt. Kásler Miklós csúcsra járat bennünket. Olyanná teszi az egészségügyet, az oktatást, hogy abba csúcs élmény lesz belehalni, megbutulni. Bakondi György a Nemzet Tél Apója. Azzal foglalatoskodik, hogy hétfőn beültet egy autóba négy migránst, kedden mind a négyet átülteti egy másik autóba; szerdán aztán ezt a négyet átülteti egy másik autóba; csütörtökön (türelem, okos, jó munkához idő kell), mind a négy migránst átülteti egy másik autóba; pénteken átülteti őket egy másik autóba; szombaton is átülteti a négy migránst egy másik autóba, vasárnap is. Elkészül a jelentés a Vezérnek és Uniónak: vasárnap hétszer négy, azaz huszonnyolc migráns akarta kibelezni a magyarokat. A csapat kerete bármikor, bárkivel bővíthető, meg is teszi Orbán fidesz szövetségi kapitány, már annyi rajtunk az élősködő, mint nyárfaerdőben a nyárfa. Lehettek volna aranycsapat, lehettek volna álomcsapat, e helyett kialakult Magyarország rémálom csapata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.