Orbán Viktor egyértelművé tette, hogy ha már megépítettük, a lehető legtöbb rangos nemzetközi eseményt kell megrendezni a Duna Arénában – ez lesz a központi üzenet a nyári junior-úszóvébé kommunikációjában. A birtokunkba került, még nem nyilvános előterjesztésből úgy tűnik, az sportbüdzsét kezelő Emminek viszont nincs pénze az újabb világversenyre, ezért közpénzeket szeretnének átcsoportosítani. Kiadás lenne bőven: újra mobillelátót kell építeni, a nemzetközi úszószövetség "színvonalas megnyitóünnepséget vár", a FINA elöljáróinak pedig "lehető legjobb elérhető szállás" dukál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez pont annyira kell nekünk,mint a mókusnak az erdőtűz.Egy egész ország szív,mint a torkosborz,csak azért,mert a puhos törpének a sport a hobbija.Minden más nyakig a sz@rban,de a sportra tíz,és százmilliárdokat szórnak el.Ha már a miniszterelnök elmeroggyant,senki nincs körülötte,aki szólna,hogy létezik fontossági sorrend is.Bár tudom,hogy az ilyen eseményeknél lehet sok lóvét lenyúlni,ezért nyilván nekik ez a fontos
Nessy
Halleluja! mennyibe fog kerülni Orbán agymacskája újfent? mennyit bukunk rajta? Azért remélem Téli olimpiát nem akarunk rendezni?
Aki Én
Itt az idő egy nagyszerű konzultációra.
Vagy az máshol is úgy van, hogy egy személyiségzavaros alak dönt egyszemélyben a közpénzek milliárdjairól? Egész pontosan miféle felhatalmazás alapján? Senkitől nem kapott arra felhatalmazást, hogy a közpénzt sajátjaként kezelje.
Mondjuk ez nem újdonság :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.