Aki a migrációt támogatja, az a terroristák visszatérését támogatja - jelentette ki Szijjártó Péter. A Selyemút menti országok migrációs kérdéseire fokuszáló Budapest Folyamat szerdai isztambuli üléséről a külügyminiszter azt mondta, megint minden arról szólt, hogy a migráció mennyire jó és mindenki számára szükséges folyamat.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Drága külügyérünk! Nem szokott a főnökével néha szót váltani a titokban befogadottakról? Vagy egyik bal kéz nem tudja mit csinál a másik balf@sz?
Eladott Ország
Az a bárgyú vigyor b@zmeg: a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F4cdn.hu%2Fkraken%2Fimage%2Fupload%2Fs--ohIt0SJQ--%2F7Fpp7m5AIQPG1IQt1s.jpeg&key=sw1ZOkGrq6Wr1fii0soy5w&w=600&h=409
Jé, télleg én? Hű, de meglepi. Besza behu mingyá, hogy én lettem az év embere Viktornál.
Erről a képről eszembe jut egy másik. Amin Tállai Beznzinárnyűvő Mi a Kérdés András szeretettel átnyújtja gazdájának a róla, és Puskás Öcsiről készült "föstményt."
img.444.hu/tallaiorban2.jpg
Aki Én
Mellékesen aki támogatja a bevándorlást, mert ezrével engedi őket a propagandával szemben, az orbán.
Aki a terrorizmust támogatta, az orbán jó barátja, üzleti partnere, szomszédja.

,,Ghaith Pharaon egy szaúdi üzletember volt, akiről 2016 tavaszán derült ki, hogy megvette a József Nádor téren a régi Posta-székházat a miniszterelnök vejének cégétől.
Pharaont 25 éve körözte az Interpol. Az Egyesült Államokban pénzmosással, korrupcióval és

-------terrorszervezetek finanszírozásával gyanúsították------

Az olajmilliárdos körül 2016 őszén robbant az igazi botrány. Kiderült, hogy az egyik cége megvásárolt egy értékes telket Orbán Viktor szomszédjában.
A kormány kezdetben azt állította, hogy az FBI által körözött Pharaon nem az, aki Magyarországon üzletel. Aztán kiderült, hogy mégis az"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.