Az RTL Klub péntek esti híradója szerint meghalt az a 17 éves férfi, aki a kedden a Nyugati-pályaudvarnál lett rosszul.

Meghalt az a fiatal fiú, aki még kedd délután esett össze Budapesten, a Nyugati téri metróaluljáróban. Görcsös rohama volt, a járókelők azonnal próbáltak segíteni rajta. Mentőt hívtak, az viszont csak fél óra múlva érkezett meg, miközben a közelben is van mentőállomás.

Az Index azt írja, a hanganyagok és a számítógépes adatok elemzése alapján a mentésirányító és a mentésvezető hibázott, ezért őket a belső vizsgálat lezárulásáig az OMSZ főigazgatója felmentette a munkavégzés alól.

Az OMSZ megteszi a szükséges lépéseket, hogy hasonló mentésirányítói hiba ne fordulhasson elő

- mondta Győrfi Pál, az az Országos Mentőszolgálat szóvivője. 

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@görbetükör: Itt én nem a valódi mentősökre, azokra gondoltam akik az autókban ülnek, hanem azokra AKIK AZ EDDIG MŰKÖDŐ RENDSZERT SZÉTBASZTÁK, A SAJÁT TÖKKELÜTÖTT FEJÜK UTÁN MENVE !!!
Könkrétan pl. a szófosóra is aki szerint minden tökéletesen működik, csak 500 méterre a Markó utcai központtól meghal egy 17 éves ember !!!
Egyébként azt elfogadom akkor is belehalhatott volna, ha mellette van ott az orvos, ezt valóban nem tudjuk, és érzésem szerint NEM IS FOGJUK SOHA MEGTUDNI !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...ja hogy itt...na ez látod lehetséges, viszont az egész téma nem a szembemenésről szólt hanem csak mindenki elmondja a véleményét, de te képtelen vagy más véleményét akár meghallgatni is...ennyi a különbség közöttünk. Neked a jó kommunista módszer szerint valakit mindig fel kell akasztani, nincs olyan hogy ember csak berögzött robotnyik...még meg sem fordul a fejedben hogy akár tégedet is el tudnak ítélni olyasmiért amiben nem vagy elítélhető.
...és románia...az ilyen "magyar" viselkedés amit te művelsz szerintem még romániában is kivetnivaló.
...ja és utcák...vazzzee...csaknem gondoltad, hogy én vagyok a guglitérkép...szerintem egyre libább vagy..
Horizont
@Csizmás Kond: Te megy egyre undokabb és hülyébb is :))))
Csizmás Kond
@Horizont: ...mert nem szeretnék lemaradni tőled...
JAJMÁR
Nagyon sajnálom. Nyilván jóval nagyobb esélye lett volna a túlélésre, ha habarabb ér oda a szakszerű segítség. Budapest közepén... TRAGÉDIA!

Az emberi mulasztás egyértelmű, nyilván hiba van a "rendszerben", ha ekkora késés és tévedés előfordulhat! Az a szomorú, hogy a rendszer hibáira nem keresnek megoldást, hanem kineveznek egy bűnbakot - aki egyébként valóban hibás -, és meg lehet, meg is kell büntetni, de ettől még a rendszer hézagos marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2020. December 4., 06:39
Biden száz nap szigorú maszkviselést kér
Itthon - 2020. December 4., 06:01
Erőteljes felmelegedés kezdődik
Itthon - 2020. December 3., 22:35
Eltűnt egy 17 éves lány