A Fidesz frakcióvezetője Péntek 9 című műsorunkban elmondta, miért tartja nagy jelentőségűnek Orbán Viktor évértékelőjét. Az évtized legnagyobb hatású beszédének nevezte Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjét Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki a Hír TV Péntek 9 című műsorában meg is indokolta kijelentését.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Matyókának víziója van

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, a (rém)Hír TV Péntek 9 című műsorában eresztette el kivételes intellektusát

Mottó:
„Sajnálom azt a temérdek pénzt is,
ami elmegy egy vízióra,
mert koncepcióról nem beszélhetünk.”

Már akkor éreztem, hogy nagy a gond – na jó a név már valószínűsítette -, mikor a beszámoló úgy kezdődött, hogy „Az évtized legnagyobb hatású beszédének nevezte Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjét Kocsis Máté”. Azonban ez csak a kezdet volt, kis sticchel: „nem csak jól sikerült, de tartalma is volt” ! =))
Aztán „Mégiscsak tény, hogy Európában ország ennyit még nem fordított családvédelemre és gyermekvállalást segítő programokra a saját költségvetéséből”, amiben nem csak az sántít, hogy erre, hisz tudjuk csak ezen a címen történő osztogatás/fosztogatás -ról van szó, de ez a saját is erősen sántít.
Ami pedig a szembe megyünk „az európai mainstream véleményekkel ”-et illeti az egy igazi kórkép-korkép!
Az igazi „nem vak ez a ló, hanem bátor” az az a fejtegetés ami szerint „aki ilyen tervekkel áll elő ” az erős ország. Mondván „Olyan százmilliárdos nagyságrendű évenkénti kiadás vállalásáról van szó, amit valóban csak olyan állam tud megtenni, amely lát előre, számít előre, tudja, hogy stabil lábakon áll, és megteheti mindezt”! =))
Nos józan ésszel lenne benne valami, de ösmerjük az unortodox gondolkodás alapjait: át- és végig-gondolás nélkül!
namihami
Nem kell a Málégyereket és a szövegét komolyan venni.
Szimpla pozícióerősítő nyilatkozat volt. Nem is szánta másnak és nem is volt más. És persze nem is ér többet.
Lényeg, hogy akinek szólt, az meghallja, tudja, hogy a napi aktuális hűségnyilatkozat ismét elhangzott és behúzza a jelenléti íven a strigulát.
A többi? Feledjük kategória...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.