Különös értekezletet tartottak múlt pénteken a Budapest Környéki Törvényszéken, ahová néhány hónapja nevezett ki új vezetőt Handó Tünde. Rendkívüli értekezletre hívták össze a Budapest környéki járásbíróságok és az ide tartozó bírósági igazgatás vezetőit a Budapest Környéki Törvényszéken múlt hét pénteken. A váratlan megbeszélésnek két témája is volt. Szó esett a tervezett bírói fizetésemelésekről, amivel kapcsolatban a Handó Tünde vezette Országos Bírósági Hivatal (OBH) is küldött javaslatot a kormánynak, de a közelmúltban a legnagyobb bírókat tömörítő érdekképviseleti szervezet, a Magyar Bírói Egyesült (MABIE) is közzétett egy Handóétól eltérő tervet. A másik dolog, amiről a rendkívüli értekezleten biztosan szó esett, az volt, hogy név szerint mely bírák tagjai a MABIE-nek. Innentől viszont két, egymástól élesen eltérő verziója és értelmezése van a pénteken történteknek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kézen fekvő megoldás

A Handó contra bírói kar nem csak szó karate újabb gyöngyszeme

Gerber Tamás, akit nem rég nevezett ki Handó Tünde egy megbeszélésen kiosztott egy listát, amin néhány tucat olyan bíró neve és adószáma szerepelt, akik a Budapest Környéki Törvényszékhez tartozó bíróságokon dolgoznak, és akik tagjai a Magyar Bírói Egyesületnek.
Ezt a nyilvánvaló adatvédelmi bakit még meg is indokolta, mondván: Ő csak segíteni akart, mert többen jelezték neki, hogy nem is tudják, hogy tagok-e!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.