A Fidesz európai uniós biztosa a rádió reggeli adásában azt mondta: nem tudja, miért küldték ki egy olyan helyre, amit kiküldetése után szinte rögtön meg is támadott a magyar kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A mór megtette kötelességét, a mór mehet. Sikeresen közreműködtél a jogállam lebontásában, orbán egyeduralmának kialakitásában. Ennyi- nem volt tovább rád szükség. kihasználtak, Te meg olyan szivesen csináltad. Nem sajnállak. Mert Te is azok közé tartozol, akik elárulták az országot, a hazájukat orbánért. Ez a jutalom Navracsics(ka)!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@kereső: ő jól szórakozik a saját "büntetésén",és meg is van győződve róla hogy a azalaptákolmánnyal semmi gond nincs. Miért is lenne, hiszen a saját (érvénytelen)törvényeik felett is állnak.
kereső
@Commenter: Nem tudom mire fel "panaszkodik"- a többmiliós fizetése mellett. Eu biztosként- a szakterülete szerint,ifjúság,oktatás!!!- mit tett azért, hogy orbánék ne verjék szék az állami általános iskolai oktatást, falvakban gyakorlatilag felszámolva a világnézetileg semleges okatatást, és az egyházak kezére adva a gyermekeket, mitt tett az egyetemek megszállása, és kézivezérklése ellen? Felszólalt-e egyszer is ezek védelmében? Nem hallottam megnyilvánulni az Akadémi ügyében- pedig nagy mértékben érinti az ifjúságot, az oktatást. Mi a francot csinált "Brüsszelben" öt évig jó fizetésért? Csicska!-ott is csak azt, amit orbán engedett.
kereső
1. Magyarország Alaptörvénye 2012. január 1-jén lép hatályba.

2. Ezt az Alaptörvényt az Országgyűlés az 1949. évi XX. törvény 19. § (3) bekezdés a) pontja és 24. § (3) bekezdése alapján fogadja el.

Ugyanennek a záró rendelkezésnek 26./ pontja szerint:
Hatályát veszti:
-1949 évi XX.Tv( és felsorolja a módositásait is, külön külön)- ez volt az Alkotmány!
staro2
Bakker, mekkora büntetés!
Csoda, hogy el tudta viselni a büntetésből kapott pozíciót és a vele járó javakat.
Ha befejeztem kert ásást és már nem lesz más dolgom akkor intenzíven fogom sajnálni.
Commenter
@kereső: én sem értem mi annyira vicces mindezen, hogy pont egy vegzált civil rádióban poénkodik rajta. Semmit sem csinált semmit, nem szólalt fel a CEU mellett sem, sőt már a kinevezése előtt is EU ellenes publikációi jelentek meg a nemzetközi sajtóban, azokban is Orbánt védte, ezért "büntették" Brüsszellel. Ott van ő is a Juncker-Soros plakátkampány mögött, mert aki képes volt egy ilyen alaptörvényt "kontrollálni" és azt jónak, elfogadhatónak tartani az nem lehet EU párti.Rombol ő is, holott sokáig a fidesz egyik olyan politikusaként tartották számon aki mértékadó lehetett volna, de nem az lett, hanem csak egy mameluk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.