A budapesti nyomozók egy kábítószert termesztő párost fogtak el, akiknek újbudai lakásán 216 tő cannabist és több mint 9 millió forintot találtak.

A nyomozók 216 tő cannabis növényt, több mint 9 millió forintot, mobiltelefonokat, adathordozókat, és laptopot foglaltak le.

A BRFK Bűnügyi Főosztály nyomozói 2019. február 28-án tartottak kutatást Budapesten egy Budafoki úti lakásban, mert abban a 31 éves budapesti R. Mátyás párjával, a 44 éves budapesti M. Gy. Lászlónéval cannabist termesztett.

A lakásban tartott szemle és kutatás során a rendőrök két olyan helyiséget találtak, melyekben sátrak alatt tartott növények és azok termesztésére, gondozására telepített lámpák, ventilátorok, öntözők voltak. A nyomozók 216 tő cannabis növényt – valamint ezek gondozásához használt eszközöket –, több mint 9 millió forintot, mobiltelefonokat, adathordozókat, és laptopot foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói R. Mátyást és M. Gy. Lászlónét kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.