A családtámogatási akcióterv dacára négy százalékott bukott a kormánypárt.

Csökkent a Fidesz támogatottsága, erősödött a Jobbik
Fotó: MTI

A decemberi 35 százalékról 31-re csökkent a Fidesz-KDNP támogatottsága, miközben a Jobbik 7-ről 10 százalékra növelte támogatóinak arányát – írja az atv.hu az IDEA Intézet 2019. február 28 – március 4. között végzett közvélemény-kutatásának nyomán.

A felmérésből az is kiderül, hogy a baloldali és liberális pártok nem tudtak érdemi előrelépést felmutatni december óta. Miközben az MSZP és a Demokratikus Koalíció, valamint az LMP támogatottsága változatlan az előző hónaphoz képest, addig a Momentum Mozgalom szavazótábora csökkent januárhoz képest.

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Eladott Ország: Na, látod! Erről beszélek! Te vagy a BALOLDAL gyöngyszeme!!! Én elfogadom a te beállítódottságodat, te pedig képtelen vagy tolerálni az enyémet! Párttag nem voltam, nem vagyok, nem is leszek egyikben sem! De azt, hogy kire szavazok, ki a szimpatikus számomra az meg az én attitűdöm! Változtatni nem fogok! Még a te kedvedért sem!
Az, hogy te CIGÁNYUL viselkedsz, a te dolgod!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@magyarbakancs: ELTÚLOZTAD! Szerintem naponta felülírja minden mondatát!! Talán csak feledékeny???
FLETÓ
@tulipan: Kapsz egy LIKE-ot, hogy elélvezz!
tulipan
@FLETÓ: Kösz ! Igazán jó jellemzését adtad, a HIHŰ narancsosoknak! :))))
tulipan
@durbincs: Mond csak te narancsos orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ott a romány Ploesti, Denevészartól bűzlú, mélyitett ványakecódban! Azt' most hogy "értékeled" ezt a nagy nemzetközi "sikert"? Talán még sexeltél is ezzel a Vebberrel ? mesélj már ? egymás zokniját-alsókáját is elhoztátok ?A nyomi nyáladzó, narancsos haverajd meg tartotték a petros lámpát a lilás aktus alatt ? Hát nem egy Pazar ? @Shiakri meg nyitogatta a Ballonkabátját a rítus ütemére
Csak igy ment ez agyhalott melegéknél??
tulipan
@durbincs: Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.