Egyetlen hónap alatt 1,2 milliárd forinttal ugrott meg az MH Egyészségügyi Központ tartozásállománya. A kórházak továbbra is fuldokolnak az adósságban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bolondkasler csókoltatnak a kórházak !!!
Eladott Ország
Csődbe viszik a kórházakat, majd jön a Mészáros mint megmentő és megveszi őket! Mindenért fizetni fogunk, lesznek a gazdagoknak és lesznek a szegényeknek kórházak! Meg lehet nézni melyik kórházat újítják fel,vásárolnak új diagnosztikát modern felszerelést! Ezeket a kórházakat potom pénzért megveszik és megmagyarázzák hogy az ellátás folytatása érdekében erre volt szükség egyébként a magas adósság miatt be kellene zárni! Mészáros vagyonnövekedése kétszerese a kórházak adósságnövekedésének. Ha Mészáros lemondana fele pénzéről, a magyar kórházak adóssága nem növekedne. Érdemes elgondolkodni a lopások nagyságrendjén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.