A fejlődő orvostudomány már-már felülírja a biológiai törvényeket, de a társadalom "vastörvényei" ellen nemigen van ellenszere.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez marhaság, mert ugye a nők születésük pillanatában rendelkeznek ,,X,, számú petesejt kezdeménnyel, ami aztán a fogamzásképes korukban havonta kifejlődik !!!
Na mármost ha azt vesszük mennyi gén károsító lehetőséggel találkozik az ember nyilvánvaló, hogy 20, 25 év alatt kevesebbel, mint 35, 40 alatt !!!
Aztán az se mindegy hogy egy huszonéves szervezet sokkal könnyebben regenerálódik mint eg negyven éves, ami szintén tény !!!
A látszólagos eltolódás mögött az lehet, hogy akik 35, 40 éves korukban szülnek sokkal tudatosabban élnek, mivel magasabb az iskolai végzettségük is, és a fiatal éveikben a karrierjüket építgetik, és lényegesen jobb anyagi körülmények között élnek, mint azok akiknek nincs felsőfokú végzettsége !!!
A természet nem véletlenül rendezte ezt így !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.