Titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával tartott előadást Németh Szilárd a Miskolci Egyetemen. Németh Szilárd nemcsak a Fidesz egyik alelnöke, de államtitkár is egyben, nem mellesleg, köztudottan okos ember, amit onnan is lehet tudni, hogy láthattuk már birkafejet enni, ami nem csupán egy gasztronómiai alapvetés, de esztétikai élménynek sem volt utolsó.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Válogatott előadó KIválasztott hallgatóság előtt.
Mindent elmond.
Eladott Ország
Így 2019 tavaszára tehát eljutottunk oda, hogy a Fidesz már attól is tart, ha valaki esetleg ellenvéleménnyel rendelkezik, tehát a hallgatóságot megszűrve biztosítja azt egyik pártkatonája számára, hogy előadást tarthasson egy országos hírű egyetemen. Magyarán már csak saját rajongótáboruk előtt mernek parádézni. Igaz ez persze Orbán Viktorra is, akinek legutóbbi beszédeit már csak meghívóval, vagy különleges belépővel lehetett meghallgatni. A hatalom és annak kiszolgálói olyannyira tartanak a külvilágtól és az onnan potenciálisan érkező negatív reakcióktól, hogy már csak ilyen belterjes módon mernek megrendezni egy huszadrangú, egyébként jó eséllyel a kutyát sem érdeklő beszélgetést Németh Szilárd pacalművésszel. Egészen komolyan kérdezem, tényleg egy ilyen kormányzó pártra van szüksége a magyar embereknek? Egy olyanra, amelynek egyik tagja – ráadásul a Honvédelmi Minisztériumhoz tartozó funkciót betöltő – már egy tucat, valószínűleg másképpen gondolkozó diáktól is megrémül? Szánalmas és nevetséges az a színjáték, amit ez a csapat szerencsétlen művel kormányzás címszóval. Szakemberek helyett gyáva, gerinctelen káderekkel töltötték fel a minisztériumokat, államtitkárságokat, amelynek eredményeként nevenincs senkik kerültek a legfontosabb állami pozíciókba. Nem emlékszem Németh Szilárdnak szinte egyetlen olyan gondolatára sem, amely akár egy centivel is előrébb vitte volna ezt az országot, pedig erre lett volna lehetősége bőven. Az, hogy havonta pacalt főz a főnöknek valamilyen éppen aktuális fesztiválon vagy fideszes dzsemborin, az még nem nevezhető teljesítménynek, mint ahogy egy maréknyi, gondosan kiválogatott diák előtt tartott előadás sem számít annak. Ez jó jel! Tehát minél elzártabb közegben érzik jól magukat, annál magabiztosabbak. Várják őket jó pár évre a gombamódra szaporodó bv. intézmények.
Eladott Ország
Hogy mi hangzott el, azt a fentiekből következően talán sosem tudjuk meg. Akik ott voltak, nyilván hallgatnak az elhangzottakról, azokat, akik nem juthattak be az előadásra, életük végéig mardoshatja a kétely, számukra marad a találgatás. Csak feltételezésekre vagyunk kénytelenek hagyatkozni, és nem tudunk másra gondolni, minthogy az előadás nagyon jól sikerült, Németh Szilárd brillírozott és a válogatott hallgatóság is hozta a tőle elvárható színvonalat.
Vagyis, senki nem kérdezett semmit. Miért is kérdeztek volna, amikor anélkül is tudják, hogy az előadó magától is elmond mindent, ami lényeges. Amiről pedig nem beszél, az nyilván nem fontos, vagy annyira titkos, hogy még ő maga sem tudhat róla.
kanadaihirlap.com/2019/03/29/titkositottak-nemeth-szilardot-a-miskolci-egyetemen/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.