Csoportos létszámleépítéssel megválnak - a hírek szerint - a hír TV 190 fős stábjának 180 munkatársától. Reggel óta folyamatosan érkeznek a tavaly nyáron “visszafoglalt” tv dolgozói a vezetőség irodájába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Intő példa a BIZONYTALANSÁGRA, KILÁTÁSTALANSÁGRA, és arra, hogy a gyengébb idegzetűek közül amint tehetik elhagyják ezt az ÉLHETETLEN ORSZÁGOT!
.
A LÉT a TÉT, az újságírók kénytelenek EGY KÖVET FÚJNI .. e z e k k e l, és az ízig, vérig újságírók hazamennek meghasonulva, és arról álmodnak, hogy eljön az idő, amikor nem kell klf. olyan alfeleket nyaldosni, akik SZELLEMI TERRORISTAKÉNT megmérgezték az ország idenditását, RABLÓGAZDÁLKODÁSUKKAL kutyának tessék, nesze neked MOSLÉKZABÁLÓ nép!
papa.49
A most lapátra tett hírtv. elgondolkozhatnak érdemes-e ennyire benyalni a hatalomnak, mert jön egy másik aki MÉLYEBBRE NYALT, és MÁR REPÜL IS A CSOKIS SZÁJÚ !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.