Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Brüsszel szereti a bevándorlást, és ez abból is látszik, hogy az Európai Bizottság most éppen a legális migráció pozitív hatásairól kezdett el kommunikálni.

Szijjártó elárulta, mit szeret Brüsszel

Az Európai Bizottság újra feltette a régi lemezt, amelyből egyértelművé válhat mindenki számára, hogy Brüsszel szereti a bevándorlást, hiszen az Európai Bizottság most éppen a legális migráció pozitív hatásairól kezdett el kommunikálni, ami gyakorlatilag visszavisz minket a globális migrációs csomagról szóló tavalyi New York-i vitákba, amelyek semmi másról nem szóltak, mint az illegális migráció legalizálásáról.

Szerinte ebbe a törekvésbe "állt bele" az Európai Bizottság újult erővel, és az EP-választások közeledtével újabb kommunikációs hadjáratot indított el a migráció pozitív hatásairól.

Szijjártó Péter szerint a tanácskozáson egyetértés volt arról, hogy a migráció talán a legmélyebb választóvonalakat és véleménykülönbségeket hozta ki az Európai Unió eddigi történetében, és az EP-választás fog választ adni arra a kérdésre, hogy az EU milyen irányban megy tovább.

"Az Európai Bizottság továbbra is altatni akarja az európai kormányokat, és az európai közvéleménnyel el akarja hitetni azt, hogy a migrációs válság nem is létezik és a migrációs jó. Ezzel gyakorlatilag az elmúlt négy-öt esztendő európai történéseit akarják eltagadni. Láthattuk, hogy a migráció nyomán a terrorfenyegetettség soha nem látott súlyosságúvá vált az elmúlt évtizedek vonatkozásában Európában és a biztonsági kihívások egyre jobban növekedtek az elmúlt években".

A fórumon felszólalva beszélt azokról az aggodalmakról, amelyek a migrációs miatt vannak Magyarországon.

Elsősorban az aggasztja Magyarországot, hogy az EU és Törökország egyezménye eredményeképpen elérkezett, "csöndesnek" mondható időszak óta egyáltalán nem fejlesztették az Európa déli határát védő infrastruktúrát.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Abból kiindulva, hogy VALAMIKOR, HAJDANÁN még a lik, lik, látek itek látek is TÖBB MILLIÓ BEVÁNDORLÓVAL képzelte el a gazdaság fellendítését
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+viktor+t%C3%B6bb+milli%C3%B3+bev%C3%A1ndorl%C3%B3t+v%C3%A1r&oq=Orb%C3%A1n+Vikt%C3%B6r+t%C3%B6bb+&aqs=chrome.1.69i57j0.9447j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------
.
Csak hát a LIBERÁLIS nyikHAJ áttért a RABLÓGAZDÁLKODÁSRA, melynek keretében a Charlie Hebdó békemeneten fundálta ki, hogy a MENEKÜLTEKBŐL is lehet a hokizsebükbe LÓVÉT VARÁZSOLNI, és az óta kiterjesztette ÉTLAPJÁT a hontalanokon, az ALATTVALÓK hülyítése céljából a menekültekre is, amely valójában törvényi feladata olyan EMBERTELENŰL, hogy a felnőtt menekültek azt a KAJÁT EHETIK, amelyet a gyermekük meghagyott!
..
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+a+charlie+hebdo+b%C3%A9kemenetben&oq=Orb%C3%A1n+a+Charlie+H&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0.7316j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Akkor, amikor a POCAK NÁCI ha éhes, akkor NEM LEHET HOZZÁ SZÓLNI, mondta élete párja a Story magazinban, amikor konzervvel adta el magát ez a rakás szerencsétlenség!
.
------ A Story 2009-es konzervsztorikkal adta el Orbán Viktort és a feleségét
.
444.hu/2015/04/23/a-story-2009-es-konzervsztorikkal-adta-el-orban-viktort-es-a-feleseget
.
Megjósolta a saját jövőjét akkor, amikor topisKAKÉNT a Szegény Dzsoni és Árnika c. filmben a kisebbséggel énekelte, hogy
.
Rabló voltam, könyvet veszek... ! És az is lett valójában!!!
.
www.youtube.com/watch?v=72rjX9dMVC4&t=67s
.
Így múlhat el a SZÉLTOLÓK .. d i c s ő s é g e, magával rántva az országot!
desiro
Pety kezdte az e heti hülyék versenyét, de úgy látom shikari is nevezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.