Április 1-jével távozik a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház éléről Dávid Gyula főigazgató, aki 2016 júliusa óta vezette az intézményt – írja a 24.hu. Posztját a kórház eddigi orvos igazgatója veszi át. Posztját a kórház eddigi orvos igazgatója veszi át.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Meg lehet érteni.Ebben a helyzetben, amikor sem a dologi, sem a személyi feltételeket nem lehet ebből a finanszírozásból megoldani, egyre jobban eladósodnak a kórházak. Lehet különféle büntető szankciókat hozni, ezzel a probléma csak még nagyobb lesz.
Most ez a legújabb ötlet. ha pl. egy hét alatt 10 protézis műtétet lehet csinálni, akkor a beteg is kiszámolhatja mikor kerül sorra. A finanszírozó meg figyelni fogja, sorra kerül e. Az viszont egyetlen iróasztal mellett üldögélő bölcsnek nem jutott eszébe, hogy esetleg nincs beépíthető protézis, hogy szabadság is van a világon, sőt betegség is. Akkor jön a sok oldalas indoklás, amit vagy elfogadnak, vagy nem. Ismerve a régi OEP-t," vagy nem"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.