Szigorítják a közterületi ellenőrzéseket és térfigyelő kamerákat szerelnek fel Miskolcon. Az SZDSZ elnöke közben úgy nyilatkozott: nem az a kérdés hogy a város rendőrkapitánya jól végzi-e a munkáját, hanem hogy milyen álláspontot képvisel.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maxentius
Ez nem igaz!!! Fodor szerint nem súlyponti kérdés a főkapitány hatékony, jó munkája, a fontos, hogy milyen álláspontot képvisel, s a bővített szövegben ennek lényege is kiderül; úgy áll hozzá a kérdéshez, hogy közben kollektív bűnösnek minősíti a cigányságot. Fodor Úr!! Ez meredek hazugság! A főkapitány nem általánosított. Az Avason véghezvitt bűncselekménysorozattal kapcsolatban említette meg azt a népcsoportot, amelyik a lezárt vizsgálatok alapján elkövetőknek minősültek az adott 2 hónap során. Ezek tények, és ezen például a sarkadi Tesco füstös garázdái, tolvajai, vagy mondjuk a "nyócker" maffiózói, szerintem nem sértődhetnek meg. Nos Fodor Úr, akkor hol a kollektív bűnösminősítés? Ön is az intézményesítetté váló hazudozás egyik zászlóvívője lett?
nanena
Tudom, hogy nem lehet mindenhol ott a rendőr és nem lehet mindenhová kamerákat felszerelni. De mindenhol azt kell érezni, hogy ott vannak a rendőrök, hogy vigyázzák és óvják a közbiztonságot. Talán nem rohamrendőr kell olyan sok, hanem aki ott van az utcákon, tereken és ha kell intézkedik is, nem fordítja el a fejét ha meglát egy szabálytalanságot. Miért van tele csikkel, kutyaszarral, tilosban parkoló autóval az egész város? Vannak törvényeink, szabályaink, de azt nem tartják be. Akkor kéretik betartatni.
ugyeugye
"nem az a kérdés hogy a város rendőrkapitánya jól végzi-e a munkáját, hanem hogy milyen álláspontot képvisel" - na kérem kibújt a szög a zsákból. Ez a probléma ebben az országban! PFFF!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.